Hösten gör sig hörd

Hej Hej

Här i Stockholm är det säkert som hos många av er andra blött och regnigt. Vilken himla tur för mig att jag just idag har haft förmiddagen avsatt för bloggfix och trix. Medan hösten gör sig hörd skriver jag mycket på kommande projekt och åtaganden. Det är så nyttigt och faktiskt ganska skönt också att få ur mig och sätta känslor på papper. Eller vad då papper i dokument lät inte alls lika kul att skriva men det var sanningen.

Hösten gör sig hörd

Även om hösten verkligen gör sig hörd just nu så är jag säker på att sommaren kommer komma tillbaka med bestämhet en sista sväng i år. Tror ni inte också det? Jag hoppas i alla fall för jag är inte alls klar.

Tack för hälsningen och åtanken. Alla hjärtan och fjädrar som möter mig gör mig varm i hjärtat.

Jag behövde någon som förstod

Först och främst så måste jag säga tack till min nya vän som förstod direkt eftersom hon har lite samma historia som jag. Det är så skönt att kunna vädra med någon som vet vad jag menar. En sak som jag kommit på att jag är sämst på är att säga hejdå. Ta avsked har aldrig varit min grej. Det var lika när barn på mina förskolor/skolor slutade och gick vidare i livet eller när jag slutat på en arbetsplats som jag tyckt om.

Har man som jag varit och fortfarande är men inte riktigt på samma sätt varit för barnen 100% hela tiden känns det gräsligt att inte vara så längre. Jag avskyr känslan av att helt plötsligt efter alla år delvis dela ansvaret. Suck jag kanske lär mig men det suger faktiskt. Ansvar är inte något man helt plötsligt bara kan stänga av och ner särskilt inte som den empartiska och högkänsliga person jag är.

Blundar och tappar andan

Så känns det flera gånger om just nu på många olika sätt. Är det inte det ena så är det det andra skulle jag kunna säga. Livet är allt förunderligt och himla tur är väl det. Det var lite roligt att alla som läste ett av mitt senaste inlägg ”Vad vill jag egentligen” tolkade mitt budskap så olika. Men det var lite meningen också att vara lite kryptisk. För att säga något om det så är jag både av och på. Jag har både klivit av och på nya grejer i livet min senaste tid. Vilket är både roligt och spännande men så attans svårt att veta vad man står liksom.

Innan jag lämnade Tilda i huset i måndags var vi iväg så hon fick göra syntest inför hennes mopedkurs. Ni anar inte vad hon längtar efter att också få körkort som flera av hennes vänner. Nu när hon snart blir 15 ogillar hon kanske som mest att hon fyller år i november. Men hjärtat vänta bara när du väl fyllt 25 kommer alla avundas dig som får vara yngre än dina närmsta.

 

2 thoughts on “Hösten gör sig hörd

Add yours

  1. Att ta avsked är Inge vidare kul det tycker inte jag heller.
    Jag förstår att hon längtar 😊 körkort är ju nästan ett måste idag och det är lättare att ta sig i väg om man har det

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: