Gör det enkelt för mig

Hej

Igår blev det inte några ord från mig här på Kamillas Kamera. Hela dagen hade jag superont i huvudet. Ni vet så det känns som hela skallen ska sprängas och man egentligen bara vill kräkas. Inte förrän jag smet ner på Apoteket och tog ut bästa värkmedicinen försvann värken i förmiddags. Egentligen vill jag skriva om något helt annat men jag är inte redo där känner jag ännu. Så jag samlar ihop mig och gör det enkelt för mig och berättar om dagens mil istället.

Gör det enkelt för mig

Efter att jag legat lågt med mina projekt och planer har jag sakta börjat komma igång igen. Så är det alltid med mig varje höst att det kliar i fingrarna av att skapa komma igång och vara kreativ. Lite därför gick dagens mil ner till Kungens Kurva för att prova en klänning på Lindex och köpa upphängare och lamppropp eller vad det nu hette till taklampan som ska upp i köket.

Igår satt jag och letade efter en bra idé till annorlunda sänggavel till sängen i killarnas rum. Till sist landade jag i att det ska vara en gammaldörr. Så jag satt och letade runt efter en sådan och kom fram till att det borde gå få tag på en på någon loppis. Eller hos någon nere i Småland runt mor och far kan nog ha en sådan som jag tänkt i gömmorna någonstans. Lite så här tänker jag mig.

Zetas Trädgård 

Idag gick jag in på Zetas på vägen tillbaka hem. Det är en energikick att besöka dem varje gång. För där födds nys idéer och projekt i skallen startas varje gång. Förr tänkte jag stort då jag var med trädgård nu är det tvärtom och smått istället. Men allt går att göra fast i annan skala och på lite andra sätt. Skam den som ger sig.

Det är några saker som ska hända på balkongen nu snart och det är att ännu en klängväxt kanske en clematris ska ner i en kruka för att klättra på balkongräcket tillsammans med den kaprifol som redan nu klättrar. De klättersticklingarna som jag fått ska även de ner i samma kruka.

Hur som helst där den stora tomatplantan eller busken får jag nog säga nu tänkte jag sätta en klätterros i en stor kruka som jag hoppas ska komma igång till nästa år. Tomatplantan har varit charmig men en rosbusken är fasiken mera klass och inbjudanande till ett uterum. Jag hittade en ros som trädgårdsmästaren även trodde skulle trivas gott i en stor kruka på en solig balkong. En rosbuske som hette William Baffin ska det få bli. William såklart eftersom jag har en William. Hittade även en flätad korgkruka som kommer bli perfekt i sitt hörn.

Dags att försöka leka elektriker nu. Håll tummarna för mig att jag får till lampan.

5 thoughts on “Gör det enkelt för mig

Add yours

  1. Du år så kreativ. Sänggaveln är ju så cool. Strosa runt i sådana miljöer ger ju hur mycket inspiration som helst. Allt är eftersatt hemma pga pandemin men snart kanske…. Mannen ska börja jobba mer på kontoret och våra scheman kommer bli bättre. Dvs mer tid ensam hemma.

  2. Hoppas att du hittar någon dörr som passar din idé! Det ser verkligen snyggt ut på bilden. Men precis som vaserna, det ser supersnyggt ut där, men jag är tveksam till om jag skulle få till det eller om det bara hade sett ut som om jag glömt sätta blommor i några vaser 🙂
    Då vi ska flytta i april är jag inte speciellt sugen på att fixa så mycket här hemma, på gott och ont 🙂 Däremot är det ju dags att börja fundera på hur vi vill ha det i nya huset!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: