Don´t try to fool me

Hej

Hör ni jag fick mig en tankeställare nu ikväll. Egentligen är jag inte redo att läcka vad jag menar. Men en sak är säker och det är att nu finns det en marknad att göra en verksamhet runt människors hälsa. Don´t try to fool me. Det ska lockas med både det ena och andra för att gotta sig i andra ohälsa. Jag blev riktigt besviken på en person som jag tycker spelar på andras välbefinnande och hälsa. Tycker synd om min vän som öppnat sig kanske för mycket. Det var vad jag och en vän kom fram till i alla fall.

Don´t try to fool me

Jag blev nästan skraj idag när jag tog på mig träningsskorna för att ge mig ut på dagens mil. Tji fick jag för när jag smet runt hörnet till vardagsrummet för att stänga altandörren regnade det in. Alltså det öste ner åt alla möjliga håll och kanter. Golvet var genomblöt framför balkongdörren. Då ska tilläggas att jag inte suttit och sovit i hallen utan bara gått för att dra på mig hoddien och skorna. Alltså regnet måste kommit på en gång. Grrr don´t try to fool me…

Tjurade ihop mig och bakade istället

Så jag tjurade ihop mig där och då och bakade istället. Sedan kom såklart solen tillbaka och då gav jag mig ut med kameran och gick bland annat i den lilla skogen som finns här i närheten, Jesus vad jag saknar skogen. Helt klart kommer jag ta fika korg med mig och ge mig ut i Vinterskogen när jag har vägarna förbi och Tilda börjat skolan igen. Ingen annan stans är luften så frisk och ren att andas både för kropp och själ som i skogen.

Nu blir det bildkavalkad från dagens fotorunda – Häng med vet jag

Vad har ni haft för er idag?

12 thoughts on “Don´t try to fool me

Add yours

  1. Gillar att dunder så många fotomöjligheter när du är ute & går. Själv tycker jag att allt känns så ”platt” när jag letar efter något att fota.

  2. Pratar vi gårdagen så tillbringades precis hela på jobbet. Blev inkallad lite tidigare, men det gick bra det med. Idag är jag ledig, och ända lediga dagen på två veckor. Måste verkligen ta med mig kameran på ett fotopromenad snart. som jag saknar det.

  3. Härliga bilder du delat med dig av idag, ja, folk verkar tyvärr trivas med att det går dåligt för andra istället för att vara glada för sina vänners framgångar.. Det är ganska trist att det ska vara så.. Regnet har en tendens att överraska dessa dagar då oväder växer fram på nolltid tycks det som

  4. Vackra bilder som vanligt <3 Fatet med tomaterna är riktigt läckert.
    Skönt att du kom ut till slut och att regnet drog bort.

Kommentera

Up ↑

%d