Urinkollen hjälpte mig direkt

Hej

Jag förlorade kampen mot urinvägsinfektionen tyvärr. Den var starkare än jag så idag hämtade jag ut mina gula små piller. Domen blev penicillin i fem dagar och tre gånger om dagen. Urinkollen.se hjälpte mig direkt med bedömning om jag hade urinvägsinfektion eller inte. Hur smidigt som helst.

Urinkollen hjälpte mig direkt

Är det något som jag uppskattar är när saker och ting går undan. Långsamt och snigelfart är inget för mig. Det finns helt klart en anledning till att kollegor och vänner ofta kallat mig för Speed. Igår kväll när jag nästan deppade ihop mig för att jag fortfarande hade besvär av urinvägsinfektion gav jag upp. Om pillerna från naturkosten hjälpte tror jag knappt för det blev bara värre igår kväll. Vilket attans slöseri med toapapper när jag gick på toa hur många gånger som helst och knappt kissade några droppar.

I min frustration började jag googla om vart jag skulle gå imorgon eller idag då för att få utskrivet antibiotika hittade jag Urinkollen. Inom 30 minuter fick jag en läkarbedömning och utskrivet recept. Sånt gillar vi eller hur. För endast 100kr i patientavgift istället för vad ett läkarbesök kostar. Hur smidigt som helst om man har svårt att komma till läkare eller bara behöver hjälp.

Huskurer vid urinvägsinfektion

Ni anar inte vad jag letade runt efter bästa huskuren för att få bort skiten de senaste dagarna. Jag blev verkligen less på denna sjuka för jag hade helt andra planer för denna helgen som varit. Tji fick jag och en smäll på näsan kändes eller känns det fortfarande som.

Först ut på alla tipsställen kommer DRICK DRICK DRICK redan vid första symptom på urinvägsinfektion stora mängder vatten. Detta sägs kunna spola ut infektionen. Funkar detta? Jag skulle faktiskt inte tro det kanske om man har minsta lilla känning men en känning kan ju lika gärna vara vad som helst.

Värme lindrar det känner till och med jag till men inte kan man sitta i duschen och duscha varmt hela tiden. Andra tips på att tillföra värme är att lägga en värmedyna eller en varm vattenflaska på nederdelen av magen där du har ont. Värme säga nämligen minska inflammationen. Nu har inte jag någon värmedyna längre för den fick R så jag tog varma vattenflaskor och stoppade dem innanför byxorna för att lindra. Detta var det bästa av alla tips jag fick igår. Skönt men helt galet egentligen.

De välkända tranbären skulle jag inte druckit även om jag haft sådan juice hemma för den är bland det äckligaste jag vet. Så den går bort. Surt ska vara bra fick jag lära mig i veckan. Citronjuice, apelsinjuice och andra sura drycker är bra då detta gör att urinen blir sur och PH-värdet sjunker. De senaste dagarna har jag druckit citronvatten så det nästan sprutar ur öronen men inte tog all den sura drickan bort urinvägsinfektionen inte.

Så nu har jag lagt mitt sista hopp känns det lite som till de små gula pillerna. Måtte dessa ta bort infektionen nu. Återigen tack urinkollen hjälpte mig direkt.

Tröstshoppa när man har ont

När man tycker lite synd om sig själv behöver man eller i alla fall jag uppmuntran. Förutom en ny liten roller och lampkrokar smet jag in på Twilfit. Dockan lurade in mig kan man säga. För attans vilka fina underkläder de hade i fronten. Så när jag känner mig bättre ska jag minsann ta på mig mitt nya sätt och känna mig tip topp, eller vad säger man?

3 thoughts on “Urinkollen hjälpte mig direkt

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d