En stund på jorden

Hej

Regnet öser ner här i Stockholm. Så idag om någon dag passar det att sjunga på Carolas gamla slagdänga om att det regnar här i Stockholm idag. Du har det säkert bättre än jag sjunger hon. Det kanske ni har men jag har haft en stund på jorden i regnet som var himla bra. Jag gav mig ut på en promis med regnjackan på och lurarna i öronen i förmiddags.

Jag gillar verkligen alla målade citat och tavlor på väggarna på Fru Marias Bak och Långbro Bakficka. Så himla snygga och kloka framför allt.
En stund på jorden

Just nu har jag landat i mitt favohörn med en kopp the och filten över benen efter att jag varit iväg och lämnat Marcel vid tåget. Jag känner mig så nöjd med min förmiddag. Visst var jag mer blöt än torr när jag kom hem från min runda. Men vad gjorde väl det när hela jag log inombords över vilken bra morgon och förmiddag jag haft idag.

Dagens promis gick bort mot ingenstans och plötsligt landade jag vid Fru Marias Bak. Ni anar inte vad jag hoppades på att de skulle ta emot swisch som betalning när jag klev innanför dörren. För mig blev bageriet en positiv upplevelse. Jag har gått förbi flera gånger och fikat på deras syster Långbro Bakficka här hemma flera gånger men inte på orginalet.

Fru Marias Bak

Bageriet var så charmigt och man såg tydligt att de hade eller har kopplingar till Långbro Bakficka. Jag gillade att en bagare stod nästan bakom disken och bakade. Miljön var mysigt och jag bestämde där och då att en vacker dag ska jag gå dit på helgen och äta frukost. Något annat som jag verkligen tyckte om var att de sålde Gute Glass. Det Gotländska glassmärket som är bara bäst. En sak som är säkert är att jag har flera spännande och nya ställen att besöka i mitt nya närområde. Jag som trodde att jag redan sett det mesta. Tji fick jag och tur är väl det.

Gick vidare med min kaffe

Med min kaffe i handen gick jag vidare och pratade i telefon. Himla mysigt och nästan lite småtokigt att jag ute i ösregnet med regnjackan på och luvan hårt snörad under hakan gick och skrattade högt. Detta var nog det som man så fint kallar en stund på jorden. En bra stund som gjorde min start på dagen till det bättre.

 

 

 

 

3 thoughts on “En stund på jorden

Add yours

  1. Jag önskar att jag kunde ta mig i kragen och komma ut på fler promenader än jag gör just nu. Att gå i regnet är ju nämligen det bästa. Så du har det bättre än mig.

  2. Det låter mysigt och jag önskar jag kunde känna som du, men tyvärr får jag bara ont i kroppen av det här vädret 🙁

  3. Men gud vad härligt det låter med en promenad i regnet och en fika på det 🙂 härligt att höra att du var nöjd med dagen <3

Kommentera

Up ↑

%d