Det bästa har kanske inte hänt ännu

Hej

Så var snart denna fredagen slut. En himla lugn fredag fick det bli för min del då jag känt mig lite hängig. Det har känts som om jag skulle ha en lättare urinvägsinfektion så jag gick ner till naturkostbutiken och köpte några tabletter som skulle vara minst lika bra som antibiotika. Det är bara att hålla tummarna. Lite surt kanske när jag hade andra planer för kvällen. Men det bästa har kanske inte hänt ännu. Sa jag och smålog. Vi får verkligen inte hoppas det i alla fall.

Det bästa har kanske inte hänt ännu

Jag är inte super risig men tog det säkra före det osäkra. Och har gått runt nästan hela dagen förutom när jag var ute på en kort runda ner till centrum i raggisarna och mjukisbrallorna. Nu vet jag vad min kropp inte tål. Fast jag typ bott i soffan och sängen mestadels idag så har jag klarat av två möten och rott i land tre samarbeten. Det är inte så illa pinkat skulle jag nog säga.

Snart är det också dags för mig att tala inför människor igen som jag nämnde. Jag är taggad och väl förbered så det kommer inte bli konstigt eller nervöst.

En sak som jag lärde mig idag var att det bästa har kanske inte hänt ännu. Hur bra låter inte det säg?

Vin och Rosé i fredagspresent

Jag hade en tanke att köpa något helt annat när jag skulle varit iväg idag men det blev lite ändrade planer av olika anledningar. Så det fick bli två flaskor från det berömda bolaget som finns lite var stans här i vårt avlånga land. En bra fredagspresent om jag själv får tycka.

Skulle firat friheten

Min tanke var att jag denna helgen skulle gått all in och fredagsfirat  livet och friheten men så blev det inte.  Men jag firade livet i alla fall med lite rosé och ostbågar som jag är så förtjust i. Förhoppningsvis så kan jag både flyga och leka snart. Det är ju bara det att det fattas vingar eller en propeller på ryggen. Jag får kanske gå bort till gungorna i parken och hoppa i hög fart från dem för att låtsas att jag flyger. Nej nu kom jag på jag åker till ett av alla trampolinhus i stan och hoppar högt så som att jag flyger. Fredagsfokuset fick bli att lyssna på min favopodd samtidigt som jag hejade på fotbollstjejerna.

Men håller ni inte med om att Sveriges straffar var i blekaste laget? Jag säger det igen Det bästa har kanske inte hänt ännu. Nästa gång blir det guld för våra tjejer.

 

5 thoughts on “Det bästa har kanske inte hänt ännu

Add yours

  1. Krya på dig. Vad roligt med samarbeten. Tyckte våra tjejer var bäst, och trodde faktiskt vi skulle ta hem det då det gick till straffarna.

  2. rose o bubbel är ju så gott 🙂 nej va trpkigt med urin infektion. hoppas det gpr över snart och att det hjälper me det du köpte

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: