Always in my heart

Hej

Jag vet faktiskt inte hur många hjärtan det är nu men många har det blivit. Hjärtan har alltid varit en symbol för kärlek och trygghet för mig. Lite var som finns det hjärtan i vårt hem och bland mina saker. Always in my heart. Denna våren och sommaren har jag titt som tätt sprungit in i hjärtan symboler. Där ting och fenomen format sig som hjärtan och legat i min väg i livet. Vad betyder alla dessa hjärtan?

Always in my heart

Bara så sent som igår när jag gick min PW låg en oljefläck på gatan formad som ett hjärta. Härom dagen på Willes födelse dag fanns ett hjärta i någons mjölkglas.

Jag som är nyfiken på allt vad andlighet och medium heter började googla såklart och fick lära mig en del. Bland annat om tecken och symboler ifrån andevärlden som kan vara väldigt tydliga. Olika budskap och tecken kan vara återkommande till sin natur och dyka upp lite då och då tills vi förstår vad det betyder för oss.

Vad betyder alla dessa hjärtan

Hjärta betyder kärlek för mig. När jag ser ett hjärta, så kan detta vara ett tecken till mig. När jag står inför ngt som är tufft eller när jag bara känner att jag behöver kärlek ska jag ta emot hjärtat och tacka för det. Det ska då finnas någon på andra sidan som skickar kärlek och tanke till mig sägs det. Alla tecken ger mig vägledning i livet. De visar om jag är på rätt väg, att jag inte skall ge upp, att änglarna är med mig och mycket mer.

När jag berättade för min vän som är medial sa hon. Hjärtan i alla former gör sig påminda.  Universum eller någon från andevärlden ger dig budskapet att du är omhändertagen och älskad. Så fint och skönt att höra samtidigt som det är lite småläskigt med andevärlden så fascinerar den mig enormt mycket. Min vän tyckte även att jag skulle fota ner och spara alla mina hjärtan i en mapp så jag inte glömmer bort dem. Bra tänkt är lite som Agneta Sjödin som jag tror gjorde en bok av alla hjärtan som kom till henne.

 

 

 

2 thoughts on “Always in my heart

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d