Jag är så tacksam

Hej

Vilket kanon väder vi haft här i Stockholm idag. Jag är så tacksam. För hur bra faktiskt denna dagen blev till sist. Tilda stannade här längre än vad jag räknat med. Jag hämtade ut ett paket från en av mina favoritbutiker Granit. Sist men inte minst gav jag mig ut på en bra runda till Långsjön bland annat.

Jag är så tacksam

Alla jag känner säger att det gör ont när barnen åker till sin andra förälder och det kan jag också skriva under på. Det är säkert därför jag känner mig lite låg när jag inte får träffa min dotter förrän måndag om hon inte får feeling och kommer tidigare. Alltså eftersom många kommenterat så har vi inte varannan vecka utan R har dottern när han kan pga hans jobbsituation bland annat. Just därför var jag så glad att hon stannade hemma igår kväll och var här fram till långt efter lunch.

Paket från Granit

Lite trist var det att balkonglådan som jag beställde sålde slut för jag hade liksom planerat för den. Så jag får väl helt klart leta efter den i butik istället. Kanske får dra mig in mot Granit på Söder imorgon och se om jag kan hitta någon. För de skickade med fästena som nästan var dyrast i hela beställningen. I paketen fanns även en kruka till de fästena som jag köpte tidigare i våras och två amplar och så servetter som jag typ alltid köper så fort jag köper inredningsprylar.

Tack vare kvällssolen

Jag vågade inte släppa taget om kameran när jag gav mig iväg bort till Långsjön. Tanken var att jag skulle fotat längs hela vägen bort till badet men jag fastnade i mig själv och höll hårt i kameran. Väl nere vid badet kom jag på mig själv att jag behöver gå min raska promis med speciella spellistan för att rensa skallen. Allting har en bak och framsida det är en sak som är säkert.

Långsjöbadet är ett populärt strandbad. Badet har tre bryggor, en barnvänlig sandstrand samt stora gräsytor. Under badsäsong har badet mer än 200 badgäster per dag och klassas därmed som ett så kallat EU-bad. Till detta året har badet genomgått en ordentlig upprustning. Vilket jag inte kan relatera till men badet är verkligen toppfräscht.

Men jag ville fota solen och få med mig ljuset som är så härligt när solen börjar så sakta gå ner. Jag gick längs Strandängsstigen med kameran och letade moment eller vad man säger. En bra dag ska jag ta picknickfilten med mig och hänga på badet på allvar. Jag är verkligen så tacksam för att jag gav mig ut med kameran på en långrunda.

 

 

 

6 thoughts on “Jag är så tacksam

Add yours

  1. Det finns en baksida med det mesta. Jag hade barnen 99%, vara bara barnfri någon enstaka gång och det var såklart jobbigt det med. Från början var de så små att de inte hade mobiltelefon och exet och jag var inte helt ok med varandra, eller… han och jag var det – men inte hans nya… hon hatade både mej och barnen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: