William blev 22 hela år

Hej

Idag eller igår blir det ju nu när klockan slagit över till ny dag fyllde min äldsta och förstfödda William 22 år. Det firade vi här hemma med middag, skönsång, tårta, cheesecake och paket såklart. William blev 22 hela år. Det är allt bra galet vad tiden går fort när man får barn och de växer upp.

William blev 22 hela år

Alla föräldrar säger oftast att de har världens finaste och bästa barn. Precis så säger jag också för jag har världens bästa barn. Kan ni tänka er att jag blev mamma klockan 7:04 den 3:e augusti på Södersjukhuset 1999 till vår lilla Puffen. Nu har jag varit mamma i 22 år och jag har älskat det varenda sekund.

Wille är världens finaste och mest hjälpsamma person med ett hjärta så stort som hela världen. Han har aldrig gjort en fluga för när. Han är en klippa för oss alla med sitt lugn. William jag är så glad och stolt över att just jag fick bli din mamma. Jag älskar dig allt och massor och tänker finnas vid din sida livet ut.

Milen med Wille

Efter allt firande skulle Tilda åka på bio så Marcel skjutsade henne till bion och William och jag gav oss ut på en promis. Det blev en lång men himla skön runda. Vi gick genom Mälarhöjden ner till Mälaren via Pettersbergsvägen. Det finaste man kan komma på denna sidan yttre stan både med tanke på utsikt och vackra hus men även med tanke på plånboken. Miljön är magi. Jag skulle lätt kunna flytta in i vilken villa eller hus som helst om jag blev tillfrågad.

Vi följde strandvägen bort till Båtklubben Lyran. Det får helt klart bli en tur från Lyran bort till Vinterviken så snart tiden finns för den vägen är så fin. Kanske lite också för att få en återblick i gamla tider då jag och Wille gick där var och varannan dag. Vi tog trapporna upp vid konditori Lyran och gick hemåt. Dagens runda var en himla skön tur alltså.

Visst skulle det var coolt att ha en gammal hyvelbänk som bord.

Taxi Pinglan var ute ikväll igen

Även ikväll var Taxi Pinglan ute och körde. Denna kvällen till Heron för att hämta hem dottern som varit på bio med sitt lilla gäng. Vilken himla tur att det är nära hem därifrån så jag fick lite bonus på kvällens körning.

Toppen söndag med Tilda. - KAMILLAS KAMERA -

 

4 thoughts on “William blev 22 hela år

Add yours

  1. Kärleken till barnen är verkligen det största som finns. Den är den enda eviga kärleken man kan vara säker på. Fin dag ni fick med tårta, sång och en långpromenad. Så vackert där ni promenerade, skulle gärna ta en promenad där.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: