Varar ärlighet längst

Hej

Jag ångrar mig faktiskt lite. Dessa fina vad det nu är tänkt att vara såg jag ligga bakom ett allmänt skjul idag under min promenad. Varar ärlighet längst. Visst får man ta när någon kastat på allmänplats om tinget ligger kastat i en skräphög.

Varar ärlighet längst

Jag är nog en av de största fegisar som går i ett par skor. Vilket gör att jag inte är att räkna med som tjuvkompis. Minns att jag glömde två lite mjölk under vagnen när William var lite. Jag skämdes så himla mycket när jag märkte det att jag inte vågade mig in i den matbutiken fler gånger. Jag kände mig som värsta tjuven för två liter mjölk då ser ni min kompetens inom det gebitet.

Men att vara sakletare som Pippi var är väl en annan sak. Återvinning är dessutom något ligger i både tiden och miljövänligt. Var det något som jag gillade när jag var barn var att vara sakletare och gå med pappa på kastaställen eller att vara i gamla skräprum. För alltid fanns det något som jag kunde tänka om och tänka nytt med.

Cool plantering mitt i bord

När jag var på värdshuset häromdagen såg jag att ett av borden hade en fräck plantering. Där och då kunde jag inte bara gå fram och fota det då bordet var upptaget av annat sällskapet. Men på måndagar är Långbro Värdshus stängt så det var lätt att fota bordet. Så mina vänner alla ni med härliga uteplatser med stora bord. Här har ni ett supertips av mig.

Plommonträd på gården

Hör ni igår tror jag det var att jag visade er att vi har vinbärsbuskar på vår gård. Idag såg jag att vi även har flera plommonträd. Me Like på det. Självklart plockade jag med mig några plommon som jag mumsade på under min pw.

8 thoughts on “Varar ärlighet längst

Add yours

  1. Jag är också den största fegisen när det kommer till att vara oärlig. Man ska göra det som är rätt och riktigt för annars skäms man. Det är märkligt det där. Har också lyckats få med mig saker under vagnen som jag missat att betala för och den känslan var riktigt jobbig. Man vill gå tillbaka och göra rätt för sig, men det blir bara fel.

  2. Jag är med en riktig fegis när det gäller att ta saker som ingen använder som man hittar. Ja jag är likadan jag mår så dåligt om jag glömt betala en sak i affären

  3. ja visst är det kul att hitta saker man kan , göra om eller bara saker som man ställer sig frågan varför har någon slängt detta. Haha ja var helt galen i aktioner när jag var liten och alla dessa fyndlådor för 10 kr där man kunde hitta både det ena och det andra i sen. 😂❤

  4. Jag kan både vara fegis och inte, det beror nog på. För några år sedan stod en fin gjutjärn trädgårdsstolar bredvid en container hos min syster. Den stannade jag bilen för och slängde in. Syrran hade tänkt ta den, men jag var snabbare. Den ör fin i trädgården idag.
    Snygg bordsdekoration!!
    Kram Kajsa

  5. Det ser ut som marschallhållare, ta dem om de ligger kvar nästa gång. Vi har faktiskt exakt såna planteringslådor i vår altan, älskar dem 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: