Augusti 2021 vill jag uppleva

Hej

Hör ni jag vet att jag i början av sommaren skrev en lista med 10 eller fler saker som jag ville uppleva under sommaren. Men tror ni att jag hittar den nu när jag letar? Tänker att jag kanske får börja om och sätta upp månadsvis istället. Augusti 2021 vill jag uppleva. Därefter får jag sätta mina mål att sträva efter. Allt för att få vandra framåt med glädje och positivitet.

Augusti 2021 vill jag uppleva

Framför allt tänker jag satsa på mig själv genom extra egoboost. Genom att välja ut ett citat en känsla att sträva efter får man ett motto att leva efter. Först var min tanke att välja ordet FRID vilket är ett ord som varit mitt ledord genom min process. Men när jag gick förbi tavelväggen i hallen för att hämta mera kaffe i köket. Var det självklart att citat på ena tavlan kommer vara mitt nya motto.

Thank you for

Igår tackar jag mig för att jag gav mig ut på en PW runda på kvällen trots att helst av allt skulle velat dra täcket över huvudet. Den runda gav gjorde mig gott. Att jag sedan stannade till vid vinbärsbusken och mumsade på vinbär som belöning var pricken över i:et. På vilket sätt kan det man gör för sig själv belönas eller tackas i framtiden? Den är såklart svår att svara på eftersom vi alla är olika med olika tankar, bagage och mål i livet. Bättre att sätta sig själv i sysslor eller görande än att stå stilla i både tanke och utveckling. Din framtid skapas av vad du gör idag inte av vad du planerar att. Så gör något idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för. Den allra bästa förberedelsen för att få en bra morgondag är att göra ditt bästa redan idag.

 

 

 

4 thoughts on “Augusti 2021 vill jag uppleva

Add yours

  1. Ja det var en väldigt fint tavla och ett väldigt bra citat. Älskar citat och speciellt sånna som man kan relatera till 🙂

  2. Citat kan vara otroligt tänkvärda. Jag tänker att du gav din kropp en rejäl vitaminkick med vinbären och att det gör dej gott.

  3. Så bra citat. Vad man än gör så påverkas framtiden så varför inte göra något vi mår bra utav då istället? Helt rätt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: