Grattis älskade unge 20 år

Hej

Idag är en stor dag för mig som mamma då min lilla son blir 20 år. Herre Gud är nummer två också redan 20 nu. Hur kan det gå ihop sig när jag själv inte är mer än 28. Grattis älskade unge 20 år. Min lilla duracell kanin som alltid varit och är i farten. En kille som säger jag till livet skulle jag kunna beskriva honom.

Grattis älskade unge 20 år

Marcel, jag önskar att jag kunde ge dig hela världen. Allt som du önskar dig i livet både i gåvor och ett långt bra liv. Men inte ens jag kan vara Gud allsmäktig. Däremot så lovar jag dig att älska dig allt och hela världen precis som jag alltid gjort med dig och dina syskon. Jag önskar så att jag varit både klokare och modigare i livet. Men ingen kan göra något ogjort och livet är här och nu. En sak är i alla fall säkert och det är NU – DÅ – FÖR ALLTID kommer jag finnas och älska dig.

Så stolt över dig

Jag är så stolt över dig och den du blivit. En mer omtänksam och genomgod människa får man leta efter. En person med massor med spring i benen precis som sin mamma. Men samtidigt med ett djup och en klokhet som få. Marcel jag älskar dig. Hoppas att du snart blir frisk igen så du kan fara runt så som du vill och önskar.

Första födelsedagen i lägenheten

Idag hade vi allra första födelsedagen i vårt nya hem. Lite annorlunda men ändå på vårt sätt. Sedvanligt väckte vi födelsedagsbarnet med skönsång och paket. Tyvärr så blåste fläkten på killarnas rum ut ljusen så vi fick börja om att blåsa ljusen. Men men det gick bra ändå. Första gräddtårtan fick vi också sätta check på.

9 thoughts on “Grattis älskade unge 20 år

Add yours

  1. Stort grattis till Marcel. Det är stort att fylla 20. Samma dag som min dotter gjorde det så var hon tvungen att gå och handla på bolaget. Där såg dom det och hon fick en flaska jordgubbsbubbel.

    1. Dit till det berömda bolaget lär han gå imorgon. Tyvärr är det stängt idag men han får ändå inte dricka nu när han medicinerar för sitt hjärta. Men han får gärna köpa lite bubbel till mamma

  2. Grattis till din son, låter som en härlig människa precis som sin mor. Tårtan såg verkligen super god ut också måste jag säga 🥳🎈

  3. Stort grattis till din son <3 Barnen blir äldre och vi står där bredvid och fattar ingenting. Hur kan det ens vara möjligt att de där små liven blev stora så fort. Du skriver så fint och den enda sanna kärleken här i livet är till barnen. Den är äkta, evig och självklar. Kram <3

  4. vilka kloka och fina ord som du delar med dej verkligen. grattis till 20 pr. känns så länge sen man va 20!

Kommentera

Up ↑

%d