Direkt rapport från frukostsoffan

Hej

Jag hänger inte riktigt med alltså. Det utlovades regn och typ ösregn från i tisdags till nu på söndag. Vart är det regnet kan man ju fråga sig? Visst har det regnat lite av och till men vår älskade sol har varit framme minst om inte mer. Direkt rapport från frukostsoffan. Det är även dags att samla ihop gårdagen i ett inlägg. Så lets do it.

Direkt rapport från frukostsoffan

Nu sitter jag här i mitt nya favorithörn i soffan. Tänk att jag alltid hittar mig ett favohörn i soffan. Det var precis lika i huset där jag hade mitt hörn. Ett hörn som egentligen var sämst för jag såg knappt tv:n från det hörnet men ändå den bästa platsen. Här hemma i mitt nya hörn trivs jag. För jag ser både ut och får frisk luft fläktande på mig om balkongdörren är öppen. Tv:n ser jag från bästa plats och jag har även uppsikt ut mot hallen. Hur som haver min fredag blev en lyckad dag. På morgon körde jag mitt yogapass. Därefter gjorde jag mig ordning för att få till mina FFF.

Nytta med nöje

En av veckans bästa stunder är när jag snörar på mig skorna och sätter lurarna i öronen och ger mig ut på tur med Alex & Sigge i lurarna. Är det någon podd ni ska lyssna på så är det deras. Utan tvekan bästa ever enligt mig. Så veckans fredagsfokus fick bli att gå min promis ner till Kungens Kurva för att hämta ut ett paket som väntade. När jag kan göra två flugor i en smäll känns det gott så bara är det.

Cappucino och biscotti

Mellan mina in och ut ur butikerna smet jag in på Espresso House och bjöd mig på fredagsfika. Kanske valde jag fel tid för det var mycket människor så jag fick nästan öka ljudet i lurarna för att slippa ta del av andras samtal. En sak är säker varför ska man strunta i vinnande concept så som att ta en god fika på fredagen.

En runda på IKEA

I min älskade fredagspresent fick jag nya trosor. Underkläder som är nya och fräscha är svårt att säga nej till. Jag smet även i på IKEA för att köpa en ram till en poster som jag haft liggandes hemma. Självklart kom jag även ut med lite annat men att gå ut ur IKEA med ett kvitto på 83kr är inte dåligt. När kasse både innehöll en ram, presentsnören och en murgröna. Bra jobbat Kamilla eller vad säger man?

Peppade igång mig

Medan jag packade in killarnas födelsedagspresenter tog jag ett halvt glas vin och lyssnade på bästa låtarna just nu. Paketen blev superfina. Kvällen avslutade jag med god vän och ett glas vin på stan. Vad mer kan jag begära av en bra fredag. Desto bättre när vingrejen blev en spontangrej då jag bangade ur det som var planerat.

4 thoughts on “Direkt rapport från frukostsoffan

Add yours

  1. Ja dessa FFF vill man inte missa. Espressohouse är aldrig fel. Lite vin med en vän säger man inte nej till. Fina presenter du hittade.

  2. Så härligt att ta på sej lurarna och bara gå ut och gå det är verkligen en underbar känsla:) sådan fina fredags presenter du fick med dej hem 🙂

  3. Japp går man på IKEA då kan det lätt bli så att man kommer ut med mera än tänkt. Men de har bra saker, mysigt med fika det är aldrig fel 🙂

Kommentera

Up ↑

%d