Överallt och ingenstans

Hej 

Var har jag varit? Inte ett ord här inne på några dagar då kan man ju fråga sig var jag tagit vägen. Svaret är att jag varit lite överallt och ingenstans för att vara så sanningsärlig som det går. Framför allt så har jag känt mig trött och sliten. Kanske inte så konstigt med tanke på allt som händer och sker.

Överallt och ingenstans

Så vi får väl eller jag får försöka blicka tillbaka med hjälp av de bilder som det blivit senaste dagarna. Vädret har ju varit som alltid denna sommar kanon. Planen var att jag i söndags skulle åkt ut på ännu en skärgårdstur men eftersom jag brände mig lite så hoppade jag av den tanken. Däremot så har det blivit många långa sköna promenader i solen med både vänner och böcker i lurarna. Det är så himla skönt att bara gå och gå. På något sätt så känns det som att jag fortsätter framåt när jag är ute och går.

Lunch i stan med Marcel

I söndags var jag latare eller tröttare än vanligt så jag och Marre åkte till Kungsholmen för att äta lunch. Stället jag kollat ut visade sig vara en super flopp så vi vände i dörren och gick vidare och åt på Restaurang Hong Kong. De är den första kinesiska restaurangen i Stockholm. Sedan 1963 har de bjudit på utsökta smaker från det Kinesiska köket.

Läget är toppen då de finns nere vid Kungsbrons strand. Maten var riktigt bra och serverades så som kinamat ska med de traditionella kärlen bland annat.

Kvällen fortsatte i samma slappa tempo så vi tog hem mat från den berömda pizzerian som ligger granne med oss och många talar så gott om. Helt okej men ett bra alternativ när orken tryter och snabbmat är det ända man orka fixa med.

En sak stör mig

Det är att granne högst upp över oss kvällstid alltid dränker sin balkong i vatten. Ja jag säger dränker för det måste hon göra när det forsar vatten ner så när hon går ut för att vattna kan ingen sitta och mysa på vår balkong. Jag har sett att granne på andra sidan om oss har någon form av stänkskärm om man nu säger så. Det måste SKB verkligen fixa till oss också för nu börjar jag irritera mig på detta. Första gångerna tänkte vi nog ja ja det kan hända alla att man vattnar över men inte som hon gör varje gång.

Vill ju bara kunna mysa lite på kvällarna och inte bara sena nätter eller när det torkat upp och slutat droppa.

Långsjön två gånger om

Igår kväll tog jag en härlig kvällspromenad med Wille bort till Långsjön. Jag var där i krokarna för någon dag sedan och bra positivt överraskad över hur bra det var. Nära också kanske bara 2 km bort och det är ju promenadavstånd. En sak som är säkert att jag kommer definitivt gå bort dit en bra dag när andan faller på. Mysigt också när man kan gå runt stora delar av sjön. Sånt gillar ju jag. Självaste badplatsen fick jag ingen bra bild på när det var så mycket folk och dem ville jag ej ha med i bilden.

7 thoughts on “Överallt och ingenstans

Add yours

  1. Men asså hur fräckt av grannen! Lägg en lapp i lådan hos henne, hon kanske inte vet att det rinner över… eller jo… när det är så mycket så vet man… jag hade blivit galen!

  2. Gud vad irriterande med grannen! Hon har säkert dräneringshål i sina krukor så vattnet rinner rakt igenom. Hoppas att du får hjälp från fastighetsägaren!
    Verkar som att du har haft härliga dagar

  3. Såg ut som att du haft ett par bra dagar, mm inte kul med dränkt balkong så får hoppas att det löser sig

  4. Men fy vad jobbigt när grannen ska dränka sin balkong varje kväll så att du inte kan sitta där 😒 låter som att du har haft super härliga dagar

  5. Vilken jobbig granne man ska kunna sitta på sin balkong. Hoppas det löser sig annars får du prata med henne eller bovärden för det där är ju inte ok av henne

  6. men va ? ibland förstår jag inte hur människor tänker. vilken granne gör så. visdt vi alla är olika men det finns ju ändå respekt.

Kommentera

Up ↑

%d