Fredagsfeeling nästan hela dagen

Hej

Solen strålar även idag och jag sitter med min frukost och försöker samla ihop tankarna efter min fredag. En synnerligen bra och intressant fredag med många insikter. Jag satt sent igår och skrev ett inlägg om en fråga eller snarare ett konstaterande som jag och min vän gjorde under kvällen. Fredagsfeeling nästan hela dagen. Livet är allt bra knasigt ibland en bergochdalbana upp och ner lite när som helst. Håller ni inte med?

Fredagsfeeling nästan hela dagen

Jag började dagen med ljudbok och frukost på balkongen vilket börjat bli min morgonrutin. En himla och mysig rutin faktiskt. Efter lunch åkte jag till XLMOTO för att hämta ut dotterns mopedhjälm som vi beställt och egentligen kom redan igår. Så på eftermiddagen kom min mellan och liten över för att hämta hjälmen och mysa lite. Tildas hjälm var riktigt riktigt snygg måste jag säga matt svart och lite tuffare tjejstil över den.

Återigen dags att ta tillbaka mina FFF

Igår var det på tiden att återigen sätta igång med mina FFF. Nytt med dem har blivit att byta fika mot fira så får jag fira med precis vad jag vill. En av anledningarna till det är att jag tro det eller ej inte fikar lika mycket med bakverk längre. Varför vet jag inte men det kan ha med att göra att jag tröstat mig i livet med socker och godsaker. Hur som helst så fick jag ett nytt skal till mobilen från Ideal of Sweden i fredagspresent. De hade någon sommarrea i veckan och så har min vän Johanna en kod johannasweden15 ytterligare så jag fick hela 45% i rabatt. Sånt gillar vi ju inte sant?

Fredagsfirade med ett glas rosé 

Jag firade fredagen eller fredagsfirade med ett glas rosé samtidigt som jag lyssnade klart på en helt magisk bok på Storytel. En bok som stundtals kändes att det varit jag själv som skrivit. Fasiken alltså vad jag behövde den boken. Stort tack till Susanne Hydén för din fantastiska bok.

Aftersun lotion blev min räddning

När jag var på Fjäderholmarna så brände jag min lite på särskilt ena låret. Fattar inte hur jag kunde glömma att smörja in solkräm där men det måste jag glömt. Så mitt fredagsfokus har legat på att få ordning på mitt brända lår och smörja med aftersun lotion. Inte hade jag en susning om att de lotionerna mår bäst och bör förvaras i kylskåp men så ska det tydligen vara.

Hur som helst så har vi en eller egentligen två aftersun produkter från Yves Rocher med denna underbara doft. Precis så som jag vill att solprodukter ska dofta.

Jag har kanske börjat samla mig

Sent igår kväll när jag efter kvällens äventyr skulle krama kudden ringde dottern och var utelåst. Hon hade glömt att ta nycklar med sig när hon drog iväg med sina kompisar. Wille hade somnat och stängt av telefonen och R var på fest. Snälla Marcel som var på fest i närheten lämnade festen för att åka hem och låsa upp för lillasyster. Det är inte varje dag man har nattliga kloka samtal med dottern via facetime. Vilken tur att jag fortfarande var vaken och kunde hålla henne sällskap tills Marre kom och låste upp för henne. För att förtydliga så det inte blir några tveksamheter så får Marcel inte dricka alkohol under sin medicinering för sina hjärtproblem. Så därav kunde han enkelt svänga förbi och rädda sin syster. Om hon inte fått tag på Marcel hade jag såklart kastat mig iväg för att hämta henne. Fredagsfeeling nästan hela dagen.

En sak som är säkert är att jag slutar aldrig förundras över människor och deras agerande. Tack för mina fantastiska barn. Jag älskar er allt och lite till.

5 thoughts on “Fredagsfeeling nästan hela dagen

Add yours

  1. En vän berättade att hennes mantra var att det alltid finns något att fira. Det gillar jag och tar till mig. Att få fira stort och smått, vilken lycka så att byta fika mot fira är ju lysande!
    Kram Kajsa

  2. Lät som en bra fredag men trist att du bränt dig i solen, får hoppas att det går över snart..mobilskalet var jättesnyggt & mopedhjälmen var också riktigt fin..

  3. va bra att hon fick en ordentlig moped hjälp. viktigt o välja en bra sådan 🙂

  4. låter som en riktigt härlig rutin med en ljudbok på balkongen 🙂 låter som att du har haft en jätte mysig dag 🙂 inte roligt att bränna sej i solen dock 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: