Skriv Kamilla skriv

Hej

Jag känner mig ganska upprymd just nu och trött i fingrarna måste jag säga. Idag har jag har varit iväg på dubbla möten vilket tar musten ur mig. Samtidigt som jag vet att båda två var nödvändiga och viktiga för rätt riktning. Skriv Kamilla skriv. Det händer mycket saker i mitt liv på alla plan just nu. Väl hemma så blev det ytterligare ett telefonmöte där delar av ett av förmiddagens möte knyter ihop säcken.

Skriv Kamilla skriv

Jag har aldrig haft svårt sedan tonåren att stå inför folk och prata. Det har jag snarare tyckt varit både roligt och bekräftande på att jag kunnat och varit bra på det jag talat om. Nu kommer jag snart hamna i en annan situation där jag ska prata men inte om saker jag är bra på utan om mig. Ska jag vara ärlig så skrämmer det mig lite smått. En annan sak är den att jag nu återigen börjat skriva. Det fanns redan ett manus som kunde ges ut men jag tog tillbaka. Nu däremot så känner jag mig snart redo.

Min terapeut säger också att jag måste skriva av mig allt som en del i processen mot Kamilla. The real jag och inte hon Kamilla. Sedan får vi se om det som skrivs går i tryck eller inte men det ska skrivas som om det skulle för att användas även som material när jag ska prata. Det lät lite småskumt men samtidigt ganska skönt. Så jag har skrivit och skrivit massor idag.

Spela in sig själv när man läser sina texter

När jag skrivit klart så långt jag tycker om ett kapitel eller stycke ska jag spela in dem för att lyssna på jag den kvinnan läser och berättar. Lite för att jag själv ofta talar om mig som en annan person än den som är jag. Vi ska prata om hur jag känner inför det när vi ses nästa vecka. Först och främst så gillar jag inte att höra min röst men det ska eller kommer jag snart vänja mig vid har jag fått lära mig.

Tack för kaffet fika 

Jag bjöd mig själv på en fika mellan mötena idag. För var det något som jag behövde var det att samla ihop mina tankar en stund. En sak är säkert att bäst cappucino gör Espresso House alla dagar i veckan.

KRAM KRAM

5 thoughts on “Skriv Kamilla skriv

Add yours

  1. Jag tror att det alltid är bra att skriva! Många säger ju att man varje kväll ska skriva ner 3 saker av det, eller 3 saker av nåt annat. Att man ska få ner sina känslor på papper som man sedan kan radera, bränna upp, kasta men att man fått ur sig det. Att skriva dagbok så att man lämnar sina känslor på ett annat ställe än inom sig själv för en stund. Så även om det man skriver är personligt eller blir en bok eller någonting annat i framtiden spelar nog mindre roll i stunden. Att bara våga skriva är bra =)

  2. låter som en intressant dag och en god kaffe är aldrig fel, ursäkta de dubbla kommentarerna min dator vill inte vara med idag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: