Kryoterapi, shopping och fotorunda

Hej

Hur ska jag få ner en bra start på detta inlägget? Min tisdag har varit en himla bra dag. Efter lunch åkte jag in till Söder för att bland annat göra en spännande behandling. Innan den hann jag med en en kaffe i handen promis med en vän och lite kul shopping. Kryoterapi, shopping och fotorunda. Lite så kan jag nog sammanfatta dagens äventyr.

Kryoterapi, shopping och fotorunda

Tack till min fina vän som lyssnade och sa så kloka saker idag. Det är en himla tur att jag har flera vänner som även de separerat och där någon varit med om lite lika som mig. Ni är guld värda. Att gå runt runt på Söder med en kaffe i handen samtidigt som vi småshoppade mellan både skratt och tårar. Det är inte med alla vänner som i alla fall jag kan gå runt på Granit och shoppa samtidigt som tårarna trillar och hålla handen med.

Jag är så tacksam för alla hjärtan som någon skickar till mig lite när som helst nu för tiden. De gör mig så varm i hjärtat.

Vad blev det för shopping?

Så kan man ju inte skriva som rubrik när jag insåg att jag inte har någon bild på dagens bästa köp. Om jag inte smiter ut i köket och fotar nu kanske gör jag det. Hur som helst så blev det en hängande ljusstake som det var kalasrea på. Från över 600kr till ynka 99kr för att ena ljusöglan var lite sned vilket jag redan fixat till. Inne hos Things såg jag även bland annat en lampa som jag blev kär i men den var för dyr där och då.

Annars så blev det en tur in på Lush där min vän shoppade loss bland badbomberna. För min del blev det en duschbomb som hette Not Sleepy.

Hos Granit blev det två papperstjärnor vilka var så himla vackra. Frågan är bara var vi ska ha dem här hemma. På Granit hade de även hängstolar som jag varit sugen på i många år. Men först måste jag nog lösa fästa grejen om det ska bli någon sådan. Vännen köpte en och skulle förlita sig på att hennes pappa skulle lösa det problemet. Jag får nog invänta och se hur pappan löser fästet.

Föryngra och försköna med kryoterapi

För någon vecka pratade dagens kompis om att hon varit på kryoterapi hos Lively Sweden. Vilket skulle vara så annorlunda. En blandning mellan åka skidor i många minusgrader och vara med på maskeradbalen med Gustav III. Så idag var det min tur att prova på denna mysko behandling som jag aldrig hört talas om innan.

Kortfattat kan man säga att kryoterapi är en effektiv hälsobehandling där man utsätter hela kroppen eller lokala områden för en temperatur ner emot -180 grader i några minuter. Med denna terapi kan man behandla inflammationer, smärta, värk samt använda den för att med fördel behandla åkommor i ansiktet där den föryngrar huden.

Jag fick äran att både prova på den snabba behandlingen med masken som kändes som om jag åkte skidor en kall dag och vinden isar mot ansiktet. Min känsla var att det var en skön vaken känsla i ansiktet efter behandlingen. Man kände sig piggare som om att det börjat hänsa saker under huden om ni förstår. Kryoterapi går även att punktmarkera med ett munstycken. Behandlingarna tar enbart två minuter vilket är det som behövs för att kyla ner och börja skapa en ny föryngringsprocess.

 

Från Skanstull till Hornstull längs vattnet

Efter mitt besök bestämde jag mig för att göra dagens promis längs vattnet innan jag klev ner i tunnelbanan och åkte hemåt. Ibland finns det ingen skönare än att bara gå och gå med kameran i händerna för att rensa och samla ihop mig. Jag började även lyssna på en ny bok som jag fått tips om och fastnat för. Har i stort sett lyssnat sedan jag satte på boken då förstår ni att det fångade mig.

Mellan kolonilotterna ner till vattnet gick jag och andades livet. Ni får hänga med mig längs vattnet tills jag fastnade i boken.

En bra dag med bland annat kryoterapi, shopping och fotorunda.

 

 

 

 

5 thoughts on “Kryoterapi, shopping och fotorunda

Add yours

  1. Vänner är så viktigt, speciellt då livet är lite upp och ner. Kryoterapi har jag aldrig hört talas om. Tyckte det lät lite skumt faktiskt, men gav det resultat?

  2. härligt med shopping och kaffe..& promenera i Stockholm är inte dumt, det gjorde vi sist vi var där på besök, finns mycket fint att kolla på och fota där

  3. Låter som en helt underbar dag. Underbart med vänner som man kan prata om allt med. Både skratta ich gråta och prata om livet. De ska man vara rädda om. Spännande det låter med kryoterapi.

Kommentera

Up ↑

%d