Bada på balkongen funkar det

Hej

Man tager vad man haver det är ju en sak som är sant. Eller hur? Vill man bada så ska man bada. Grejen var den att det inte blev någon badplats för min del idag. Bada på balkongen funkar det? Om man nu inte gör en tankevända och tänker att allt kan väl bli en badplats.

Bada på balkongen funkar det

Självklart funkar det bra att svalka sig på balkongen. Vi brukar ha en hink där ute på balkongen som vi sticker ner fötterna i och tar vatten och häller över oss. Blir inte grannarna sura då? Nej dels för att vi har balkongen lägst ner och att vi har en balkongmatta som suger upp allt vatten så inga droppar ner på marken. Bästa balkongen med andra ord. Visst kanske man skulle kunna ha en badbalja där ute men där går nog även gränsen för mig.

Doppade huvudet i baljan

Nu låter det mycket lyxigare att säga baljan istället för hinken, inte sant. Men om det ska vara rätt och korrekt så är baljan en papperskorg från självaste IKEA som vi inte använder. Ni vet man tager vad man haver. Idag tog jag bada på balkongen ett steg längre och doppade hela huvudet i baljan. Gissa om det var skönt. Jag mådde som fisken i vattnet på vår balkong idag måste jag säga.

Solar hon topless på balkongen

Erkänn att ni funderade på den för det skulle jag också gjort. Såklart att jag inte gör och skulle nog aldrig falla min in heller. Men banden på behån får gärna vara nerfällda så jag slipper fula solmärken efter dem. Tänka sig att alltid finns det något att reagera och klura på. Så nej mina vänner här blir det inga tuttbilder. Inte ens när man låtsas badar på balkongen. Fniss på er alla.

6 thoughts on “Bada på balkongen funkar det

Add yours

  1. Smart idé det där. Ofta räcker det med att kyla ner vissa delar för att man ska svalkas av rätt rejält. Vi ska ju inte klaga, men kan det inte regna på nätterna iaf 🙂

  2. Alla sätt är bra utom de dåliga, alltid skönt att ha något sätt att svalka av sig på balkongen tycker jag, fast jag brukar använda en sprayflaska med vatten då jag tycker det är enklare

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: