Klassisk stil eller detaljer på kökshandtagen

” Inlägget är i annonssamarbete med Beslagonline.se ”
Hej

Ni som följer mig känner säkert redan till att jag i samband med flytten fixat ordning vårt nya kök. Efter mycket om och men bestämde vi oss för att köra på vita luckor med svarta klassiska handtag. Klassisk stil eller detaljer på kökshandtagen. Den frågan ställde jag mig säkert över hundra gånger innan jag valde de svarta som vi nu har.

Klassisk stil eller detaljer på kökshandtagen

Visst är jag nöjd och tycker om vårt nya kök men det har känts som att jag skulle valt annorlunda. För någon vecka sedan var jag helt besluten om att byta handtag till hösten. Sedan kom jag nu i dagarna i kontakt med Beslagonline.se och blev helt kär i deras handtag. Tänk om jag haft lite mera is i magen när jag skulle valt handtagen till nya luckorna. Klassiskt eller något med det lilla extra. Jag valde mera klassiskt utefter två tankesätt. Inte för dyra handtag eftersom jag skulle få stå för dem själv samt att handtagen skulle gå hem hos en eventuell ny hyresgäst. Med den känslan som jag har idag skulle jag valt att gå på detaljer och lite nytänk.

Om man kan bli kär i handtag så kan jag lätt erkänna att så är fallet med mig. Dessa med skruvkänslan på är så himla snygga. De ger en mer industriell känsla och skulle lyfta vilket kök eller vilka garderober man så önskar. Ni ser ju själva vilka fina jag hittade hos Beslagonline.se.

Köksknoppar till köksluckor och lådor

Beslagonline har ett stort produktsortiment med bland annat mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar. De erbjuder snabba leveranser och kvalitetssäkrade produkter till badrum, möbler och kök. Många gånger behövs inte så stora förändringar för att det ska bli en förändring och kännas nytt. Utan genom att bara byta knoppar hemma  kan göra stor skillnad. Är ni sugna på att göra om eller bara byta till nya knoppar eller handtag tycker jag ni absolut ska besöka Beslagonline.se för att hitta inredningsdetaljer till hemmets alla rum.

Handlar ni för 500kr eller mera är det alltid fri frakt.

KRAM

2 thoughts on “Klassisk stil eller detaljer på kökshandtagen

Add yours

  1. tack för tipset om den sidan, hade faktiskt en tanke på att byta såna i min lägenhet också, dock är jag inte säker hur länge jag komemr bo kvar så kanske struntar i det också haha.

  2. Har vart inne där och kikat tidigare då vi vill byta ut våra knoppar i köket. Men vi har svårt att bestämma oss och vill gärna se de på riktigt först.. de har mycket olika handtag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: