Hälsade på min mormor och morfar

Hej

Igår kväll for stora delar av familjen ner till kyrkogården. Hälsade på min mormor och morfar. Tyvärr så har  jag aldrig träffat min mormor irl men alltid fått höra att jag skulle vara så lik henne som person. Jag som halvmedial har träffat mormor flera gånger och brukar faktiskt prata med henne ibland när jag behöver lite goda råd i livet.

Hälsade på min mormor och morfar

Min morfar Ivar var en favorit för mig och syskonen när han var i livet. Mina föräldrar bor idag på det stället där morfar bodde som barn och även mamma är uppvuxen på. Mormor Gully gick tyvärr bort tidigt redan när min mamma bara var 12 år gammal och skulle fylla 13. Hur som haver igår ville jag verkligen besöka dem på Algutsboda kyrkogård där de ligger begravda. Så vi plockade ihop lite blommor och hade alla varsin liten blomma att sätta på deras grav. Algutsboda kyrka tyckte jag allt behövde renoveras lite på fasaden då dem kändes lite halvskruttig.

Charmigt med alla kor och hästar

Granne med kyrkogården i ena hörnet  fanns en hage med både kor och hästar. Snacka om att man är på landet när så är fallet. Det var en fin stund på kyrkogården och jag är så glad att nästan alla följde med på detta lilla äventyr. Mormor var glad och rörd över att vi alla tog oss tid att hälsa på och sända dem en tanke.

Hur går det för er i värmen?

Idag är det över 30 grader här i Småland och inte en sjö så långt ögat kan nå.

One thought on “Hälsade på min mormor och morfar

Add yours

  1. Vad mysigt att ni åkte tillsammans för att hälsa på din mormor och morfar på kyrkogården. Det är något speciellt med att åka dit. Den låg ju riktigt vackert med en gård bredvid sig.

Kommentera

Up ↑

%d