I de Småländska skogarna

Hej

Hur mår ni värmen? Just nu befinner jag mig i de Småländska skogarna tillsammans med barnen. Vi är nere och hälsar på mina föräldrar ett par dagar och valde nog de allra varmaste dagarna denna sommar. Här står det helt stilla och är som en bastu. Igår var vi iväg på ett riktigt galet äventyr som jag helt helt måste göra ett eget inlägg om. Säger bara släng er i väggen Spökjakt med Jocke och Jonna för detta är på riktigt. Nu ska det tilläggas att jag gillar Spökjakterna som de gör men vårt äventyr är i alla fall i klass med deras jakter.

I de Småländska skogarna

Mina föräldrar bor verkligen mitt i de Småländska skogarna och samtidigt i Glasriket ute på landet. Lite extra kul är att även syster och syskonbarnen är nere här samtidigt så vi är samlade hela skaran. Igår gav vi oss ut i hettan för att gå bort till en man  som har ett gäng gamla fina bilar som särskilt Wille vill kika närmare på denna gången. Så vi knatade iväg på  grusvägarna bort till honom men han var tyvärr inte hemma så det fick bli en snabb titt på ena amazonen som stod på framsidan.

Det blev en ordentlig runda på nästan milen i benen i värmen. Himla bra jobbat av oss alla som gick får jag lov att säga.

Är i man i Glasriket då är det glas som gäller

Glas även om man kräks på allt var studioglas heter efter att kära pappa jobbat på Glasbruket i Åfors som formsnickare. Sanningen är den att vi gick förbi en liten hytta på vägen som vi valde att stanna till vid. Ingen av oss var så intresserade utan ville faktiskt mest få lite svalka men det sa vi såklart inte.

Slappade i trädgården

Väl hemma igen latade vi oss innan det blev middag. Innan vi på kvällen åkte till kyrkogården och hälsade på min mormor och morfar och hamnade på Spökjakt.

Vi hörs snart igen.

 

 

2 thoughts on “I de Småländska skogarna

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d