Hör ni jag vet inte vad som händer

Halloj

Hör ni jag vet inte vad som händer? Plötsligt hände det något som inte jag såg komma i alla fall. De kanske två senaste veckorna har jag fått små hjärtan till mig i lite vad som helst. Så sent som för en liten stund sedan i ett hörn på diskbänken. Varifrån kom all denna uppmärksamhet?

Hör ni jag vet inte vad som händer?

För någon dag sedan  la jag ut en bild på mig på insta. En helt vanlig bild i mina ögon. Men den bilden stack iväg och hux flux eller plötsligt händer det har det rasat in förfrågningar om både det ena och andra. Visst var några ambassadör collab medan ett gäng var några riktigt kul saker som inte alls handlade om ta emot och skriv grejen. Den bollen såg jag inte komma kan man ju lugnt säga. Hur som helst superkul såklart så vi får väl se vad det kan bli av alla de erbjudanden. Var som än händer är det fantastiskt roligt att få ny input från både delar av världen och vårt lilla land.

Tänka sig att jag kunde motstå

På gränsen mot Segeltorp på andra sidan av där vi bor har Delicato sin outlet och där finns även en godisbutik med hur många olika sorter som helst. Vi har ofta sagt att vi skulle gå dit men det har liksom inte blivit av förrän idag.

Delicato minns jag från när jag bodde i krokarna förr att jag ofta gick förbi om jag var på väg ner till Kungens Kurva. Utanför dem doftar den ljuvligt vilket ni säkert kan räkna ut själva. Nu har butiken flyttat till detta nya ställe bredvid en gigantiskt stor godisbutik. Dit gick Tildas och mina steg idag. Vi köpte bara några Delicatobollar och Tilda köpte en kaffeshake från godisstället. Vi bestämde att till helgen blir det lördagsgodis från dem.

Jippi det blir tomater på balkongen i år

Jippi eller kryss i taket det blir allt eller förmodligen tomater på balkongen i år. För idag såg jag minsann att de börjar bli röda. Det ska bli så spännande och mysigt med egna från balkongen.

 

6 thoughts on “Hör ni jag vet inte vad som händer

Add yours

  1. De där små hjärtarna får du för att du ska se hur fantastisk du är. Hur mycket ska det behövas? 🙂 🙂 Helt klart är du värld all uppmärksamhet du bara kan få.

  2. Egna tomater är ju de godaste! Var kritisk med de erbjudanden du får, särskilt om det är samarbeten på bloggen som innebär att du ska vara sk ambassadör – det brukar bara vara vinning för företaget själva. Hoppas får roligare erbjudanden än så 🙂

  3. va härligt med collab och erbjudande. kul att fotot blev populärt 🙂 åh jag har en dille just nu på choklad bollar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d