Vet man någonsin vad någon annan tänker

Hej Hej

Vet man någonsin vad någon annan tänker? Det frågade sig en av karaktärerna i boken som jag nu lyssnar på. Det var kanske inte den infallsvinkeln som dagens ända inlägg skulle få. Men det kanske kan gå åt det hållet. Vad gör det om det inte blir som man tänkt från början? Jag tror att någon vill mig väl.

Vet man någonsin vad någon annan tänker?

Vad svarar man på den frågan. De person som är högkänsliga med det sjätte sinnet vet nog vad många andra i deras närhet tänker. Men alla andra tror jag faktiskt inte har den förmågan att just veta vad andra tänker. De högkänsliga så som jag då vet ofta redan innan och i samband med någon händelse vad andra tänker. Om det sedan är bra eller dåligt är såklart från situation till situation. Personligen så tror jag att det har med den HP känsligas vilja att rädda hela världen och alla andra. Vilket kan vara en fin egenskap men en lika förödande då dessa eller vi alltid sätter andra i de främsta rummen.

Frågan som jag ställt mig ofta på sista tiden är om jag verkligen vill eller hade behövt veta eller se in i andra vad de tänker och så vidare.

Jag träffade ett annat medium

Att jag haft en medial förmåga har jag varit medveten om ganska länge. Även min bror har den förmågan men vi båda har inte velat använda våra förmågor mer än i privata sammanhang. För någon vecka sedan kom jag i kontakt med ett känt medium och fick mig en årssammanställning samt lite svar på andra frågor. Jag var nyfiken på vad andra såg och om det jag sett skulle finnas en grund i. Mycket av grund fakta stämde som jag fick till mig och återigen kommer min kära mormor till mig. Tror ni på att man någonsin kan veta vad någon annan tänker?

Hur yttrar sig min mediala förmåga?

Dels så att jag får bilder till mig om vad människor tänker, säger och gör i vissa situationer. Sedan att väsen ibland kommer till mig. Jag får en känsla av att någon håller eller sätter sig på min ena axel. Ibland får jag en klapp på kinden innan någon vill säga någon. Främmande människor för mig närma sig ofta genom att de lägger en hand på min rygg. Känslan när detta sker är att det först blir varmt och sedan pendlar mellan värme och total kyla. De känns lite som väsendet tar över min kropp och jag bara följer med. Innan och under de säger saker till mig. Både på gott och på ont för ibland vill man inte veta eller så vill jag det. Svårt sits om ni förstår vad jag menar.

Nu stannar jag här för många är tveksamma till mediala saker och med risk för att avslöja och bli för personlig. Vem vet en vacker dag kanske jag kan berätta om några starka möten som jag haft.

Detta hjärta låg bara på vägen ner mot stranden i Åminne. Väl nere vid stranden när jag satt i solstolen kom det till mig hur det låg till med något som kanske egentligen var en hemlis fortfarande. Vilket visade sig vara den äkta sanningen när allt kom fram. Känslan av att någon knackade mig på axeln och sa att det som någon yppade igår kväll finns en sanning i här har du sanningen Kamilla. Lyssna på hjärtat och de tecken som ni får.
Samma bild år efter år

Så länge jag kan minnas har bloggen varje sommar fått en bild på mig där jag visar upp naglarna med händerna framför munnen. Då måste det ju självklart bli så även 2021 eller hur. Tilda tycker att de är fåniga och så trist att köra på varje år. Men jag däremot tycker att en tradition får jag ju inte banga såklart. Så här kommer årets bild och de andra två från samma tillfälle.

KRAMAR FRÅN MIG

 

 

3 thoughts on “Vet man någonsin vad någon annan tänker

Add yours

  1. Det där med att vara högkänsla kan vara så jobbigt. Jag vet. Jag är förnuftig, sväljer absolut inte allt, men ibland händer bara saker som man inte kan förklara. Jag får oftast känslor, eller dofter till mig. Extremt sällan bilder, av något slag. Var hos ett medium för några dagar sen och ett möte var mamma, Hon sa då att jag inte behövde gå till ett då jag hade det inom mig. Lite intressant det där. Lyssnade du på livesändningen igår? tyckte jag såg ditt namn

  2. man kanske inte vet vad den andra tänker men man kan ju försöka förstå va personen ska säga för man känner en person väl

  3. jag tycker sådant är väldigt intressant att läsa om mediala personer skulle vara kul om du delade med dej av dina mediala upplevelser

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: