Mirakel är något som vi alla vi tro på

” Inlägget är i annonssamarbete med CBDGUIDEN.SE ”

Hej

Säkert är det att CBD och Cannabisolja har lika mycket mystik som fakta runt sig. Mirakel är något som vi alla vi tro på. Många säger nej nej och åter nej till oljan säkert för att den kallas både för CBD och Cannabisolja.  Så fort man hör ordet cannabis så ringer det varningsklockor i huvudet på oss alla. Men lugn i stormen cannabisoljan kommer från naturen och är inget vi blir ”höga” av.

Mirakel är något som vi alla vi tro på

Inom hälsokostbranschen har cannabisolja tagit världen med storm. Oljan kommer från hampaväxtens stjälk eller fröna i stjälken för att vara exakt. Det är lätt att missta CBD olja med cannabisen som innehåller THC vilket ger rus och används för njutningens skull när de båda utvinns ur hampaväxten. Ren pressad CBD olja är befriad från ämnet THC, vilket inte gör den till olaglig.

Såhär använder man CBD-oljan

Man kan inta hampaolja på flera olika sätt. Några metoder är såklart mer fördelaktiga än andra. Ett sätt att inta olja är att lägga några droppar under tungan. Lägger du en droppe CBD-olja under tungan kommer slemhinnorna ta upp den. Det innebär att oljan på kort tid kopplas till blodet och ger en snabb effekt. Alltfler människor vänder sig till naturmedicin istället för de kemiskt framtagna läkemedel. Cannabis har använts som medicin av människor i flera hundra år och är ansett av många som ett av de säkraste terapeutiska medlen.

Oljan går även att få i sig genom kapslar som man sväljer. Ytterligare kan vara att smaka på oljan. Genom att snabbt svälja några droppar olja och sedan dricka ett glas med något flytande för att skölja bort smaken av oljan.

Helande förmåga diskuteras mycket

Under de senaste åren har forskare kommit underfund med flera positiva egenskaper hos cannabis eller cbd-oljan. Bland annat att den kan att lindra stress, ångest och psykosomatiska tillstånd. Forskningen pekar på att CBD verkar mot stress och ångest genom att reglera serotoninnivåerna, stimulera det endocannabinoida systemet och genom att reparera hjärnan.

cbd-olja-1024x540

Det är här oljan blev intressant för mig som under många år lidit av olika stressrelaterade sjukdomar och symtom.

Är ni nyfikna på CBD eller cannabisolja tycker jag ni ska kika in hos CBD guiden där de reder ut det mesta kring produkten.

KRAM KRAM

4 thoughts on “Mirakel är något som vi alla vi tro på

Add yours

  1. Har aldrig hört talas som detta tidigare. Har du testat det själv? Däremot hade jag en fotcreme som innehöll någonting från hampaväxten.

  2. Jag har hört om en youtober som använt den här oljan mot ångest perfekt om man inte vill äta massa tabletter för sin ångest 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: