Samma kväll fick jag en käftsmäll

Hej

Hur fasiken börjar jag ett inlägg när jag egentligen har så mycket att säga men samtidigt ingenting att berätta? Sug på den karamellen om ni kan. För några dagar sedan hade jag en kanondag i stan med en vän och jag var på topp. Samma kväll fick jag en käftsmäll som hette duga. Jag som hade lovat mig själv att aldrig mera ta skit. Det gick ju sådär kan jag säga.

Samma kväll fick jag en käftsmäll

Här fick jag avsluta igår för att åka och hämta hem dottern som var hos vänner. Tur var väl det för idag mår jag bättre. Ibland behöver man faktiskt brinna av för att få ur sig vissa saker. Hur som helst så var min torsdag en bra dag. På förmiddagen tvättade jag och även Williams meckarkläder vilka fick hänga på balkongen och torka. Så igår var vår balkong hetast av alla eller inte. Det såg inte klokt ut in ifrån så vad måste det då gjort utifrån. Men men vad är en fis i havet…

Mot IKEA på mina ben

Nytta med nöje är väl en himla bra kombo. Håller ni inte med? Jag hade ett ärende att fixa en ny duschskum från Rituals så det fick bli en PW till Kungens Kurva tur och retur. Att det skulle vara så långt hade jag nog glömt bort. Sedan jag bodde här i krokarna sist fär si så där 28 år 25 år sedan. Hur som helst jag satte ljudboken i lurarna och gav mig iväg. Vet faktiskt inte hur det gick till men få skylla på att jag fick samtal hela vägen ner till IKEA och tappade fokus på vad som skulle fixas.

Första stoppet blev IKEA. Jag hamnade på kök för att se om jag skulle få nya tankar på att byta handtagen på nya köksluckorna. Visst är vi nöjda över handtagen och luckorna men helt 100 nöjd är jag inte trots allt. Så återigen hamnade jag vid dem som jag stod och valde mellan då det begav sig. Alltså det finns risk när mattan och lampan i taket är på plats att jag byter till dem som jag valde mellan.

Taklampan till köket dröjde för länge

Taklampan  från MIO till köket som jag köpte i samma köp som killarnas säng och lite andra lampor har dragit ut på tiden hur många gånger som helst. Senast skulle den kommit den 3/7 och i veckan fick jag nya bud att den skulle komma först i oktober. Då fick jag nog på att vänta på den och avbröt köpet. Så nu var det dags att börja tänka om lite på lampa till köket. Jag tänker mig något i denna stilen och i rökig färg på glaset så den sprider lite värme i färgen.

Spökjakt med Jocke och Jonna

Vid midnatt satt Tilda och jag i soffan och kikade på Spökjakts nyaste avsnitt som släpptes då. Vi har sett några tillsammans nu och de är ganska bra faktiskt. Det nya mediumet som de hade med i detta avsnittet gillade jag inte alls. De förra pratade om vad hen såg och vad hen fick kontakt med när de besökte olika ställe. Så jobbade inte den nya personen på den positionen. Har ni sett Spökjakt? Vad tycker ni?

Puss & Kram

 

3 thoughts on “Samma kväll fick jag en käftsmäll

Add yours

  1. Ibland kan man behöva bli arg och säga ifrån så känns det bättre. Skönt att det vände och du mådde bättre igen. Vi brukar tutta på Spökjakt och det är riktigt bra. Kul med nya avsnitt.

  2. Ibland behöver man avreagera sig, och sen mår man så mycket bättre! Jag borde egentligen göra det oftare.
    Man blir ju så trött på att vänta på leveranser som bara blir försenade hela tiden.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: