Bakade bullar för första gången

Hej

Idag har vi regn och trist väder här i huvudstaden. Bakade bullar för första gången här i vår lilla boning.  I förmiddags kom äntligen min bästa tjej hit igen. Satan i gatan vad barnen saknas när de inte är här. Killarna är en sak för de är vuxna och lever sina liv på sina sätt nu. Medan Tilda som fortfarande är min minsting eller det kommer hon ju alltid vara men hon ska ju bara bli 15. Så några år till får jag vara med och bestämma lite i alla fall.

Bakade bullar för första gången

Allting har sin första gång. Idag var det första gången som vi bakade bullar här hemma. Vi måste kvala in på listan idag tror jag för vi fick till över 130 bullar. Så om ni är fika sugna och har vägarna förbi vet ni var det finns bullar. Nackdelen med att baka en dag som denna var helt klart värmen. För det var svettvarmt i hela lägenheten när jäst inte gillar drag.

Fördelen måste då bli att det doftar kanel och vaniljbullar i hela trappuppgången. Och det gillar nog även grannarna eller inte för de har ju inte våra bullar att mumsa på om de inte knackar på.

Nya knivarna är kanonvassa

Våra nya knivar borde jag lärt mig att jag ska akta mig för efter att jag skurit mig flera gånger redan. Tyvärr så skar jag mig även idag när jag skulle skära ut bullbitarna. Det tråkiga är att så fort jag tar av plåstret så börjar det tokblöda igen. Men medan plåstret sitter på då blöder det ingenting. Tur att vi har kul plåster med fina budskap på från Childhood i alla fall.

Vad har ni för er en dag som denna?

Ikväll ska jag köra dottern å hon ska spela paddel med sina vänner. Jag får väl ta med mig dagens Nocco och lyssna på ljudbok medan jag väntar.

4 thoughts on “Bakade bullar för första gången

Add yours

  1. Bästa fikat! Nybakta bullar är så gott och en perfekt sysselsättning en regnig dag. Hade gärna kommit förbi på en fika.
    Mysigt att dottern kom hem och ni fick njuta av bullar. Ljudbok och Nocco är aldrig fel ❤

  2. Åh, hembakta kanelbullar. Det luktar ju så galet gott. Kan tänka mig värmen inne nu. Hade jag bott närmare hade du med all säkerhet fått fikabesök idag 🙂

  3. 130 bullar ? jösses amalia att du orkade göra så många. kul nör man bakar. vill me göra bullar nu 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: