Vispad grädde på nolltid

” Inlägget är i annonssamarbete med Vinshoppen.se ”

Hej

Hur många gånger har vi särskilt sommartid då platsen där vi befinner oss saknats en elvisp svurit i det tysta? Vispad grädde på nolltid. Att vispa något för hand tar så lång tid och ger i alla fall mig både kramp och träningsvärk innan grädden tjocknat på sig.  När jag kom i kontakt med Vinshoppen.se fick jag upp ögonen för gräddsifoner. Visst har jag sett dem både på cafér och i barer men aldrig ens tänkt tanken att de skulle vara min bästa lösning i sommar.

Vispad grädde på nolltid

En gräddsifon förvandlar flytande grädde till vispad på nolltid med lustgaspatroner. Den kan även omvandla alla sorters vätskor till fluffigt skum. Det fungerar så som att sifonen fylls med vätskan och man skruvar i en patron med lustgas. När man sedan trycker för att spruta ut grädden kommer den att drivas ut med gasen och bli luftig precis som vispad grädde.

Varför har jag inte tänkt på detta innan kan man ju verkligen fråga sig. Ni har kanske redan gissat vad jag har klickat hem till mig idag. Såklart att jag köpt hem en gräddsifon för nu är det slut med att vispa mig till kramp. Valet stod mellan dessa två. Jag hade velat ha den i rosa men den var för tillfället slut så jag valde den andra.

Patroner till gräddsifonen

När man använder sig utav en gräddsifon behöver man även patroner så glöm inte att köpa hem det vid samma tillfälle som ni införskaffar er en sifon. För det är ju som sagt aldrig roligt att stå där och behöva vispa för hand när livet kunde varit så mycket enklare.

En patron innehåller lustgas. Lustgas löser sig bara i fettbaserade lösningar. Vilket kan vara bra att känna till när du använder en sifon. Glöm alltså inte att klicka hem lustgaspatroner när du köper en gräddsifon.

KRAM KRAM

 

 

4 thoughts on “Vispad grädde på nolltid

Add yours

  1. Häftigt och proffsigt!
    För mig hade det bara varit en rolig men onödig pryl. Fast va kul det hade varit att ha en sån! Jag hade förmodligen serverat grädde till allt. Haha

  2. Jag har i och för sig en super bra typ av handvisp som går vansinnigt fort, man bara vevar och vips så är det färdigt. Men tycker ändå att denna låter intressant. Jag hoppas du visar mer när du fått hem den 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: