Vill inte öppna upp för skiten igen

Hej Hej

Sommaren bara fortsätter i vårt av långa land vilket är så himla skönt. Jag har varit riktigt seg i dag också. Säkerligen för att jag behövde gå igenom mig själv inför dagens möte på telefon med min terapeut. Samtal på en söndag? Ja visst är det härligt när man kan ha en sådan bra kontakt att man kan ta samtal en dag när man behöver och önskar. Nu var detta inplanerat men föll bra in med tiden. Så jäkla mycket skit som jag trängt undan och stängt av. Vill inte öppna upp för skiten igen. Fast jag vet att jag måste för att kunna må bra igen.

Vill inte öppna upp för skiten igen

Detta är inte alls rätt forum att varken öppna eller avhandla vad jag varit med om i livet eller privata saker. Men när de påverkar mig och mitt mående tycker jag att det kan behöva sägas att just den dagen suger livet. Hur som helst så är min terapeut en av de klokaste jag känner och ger mig insikter och nya nötter att knäcka. Hua säger jag bara. Måtte allt detta få ett avslut snart. Men tyvärr så kommer delar och saker säkerligen dyka upp av och till under mitt liv. Jag måste bara lära mig att hantera dem på bästa sätt.

Det är här jag skulle sätta dagens kloka ord från terapeuten men vi får se om jag vågar det.

Bjöds på konsert i Långbro Parken

Precis som så många gånger tidigare brukar jag ha mina samtal medan jag är ute och går. Jag tycker att det är skönt. Idag strax innan möter mötes jag av en konsert i ett av lusthusen nere i parken. Det var så charmigt och många som satt runt omkring och lyssnade på blåsorkestern. Jag hade säkert satt mig och lyssnat även jag om jag inte skulle haft samtal.

Me and my Nocco

Förr var jag helt tokig i mina Nocco och skulle helt klart ha en burk i handen under de flesta av mina promenader. Sedan kom renoveringen följt av en flytt och mera hemmafixande och promisarna var inte på samma sätt som innan. Nu har jag återigen börjat att rycka upp mig och promenera dagligen. Idag kom Nocco-suget tillbaka och jag blev tvungen att gå förbi ICA och lösa mitt sug. Det är allt lite skönt när mina gamla bra vanor kommer tillbaka sakta men säkert och Nocco är en bra vana.

Hoppsan här har vi den nakna sanningen av mig osminkad och rufsigt hår.

Hemtest för provtagning av cellprov

När vi kom hem från Gotland i veckan hade jag inte en susning om att det varken var dags för cellprov igen eller att det skulle göras med hemtest nuförtiden. Men attans vad det var smidigt. Bara att följa instruktionerna och stänga igen brevet och lägget testbrevet på brevlådan. Jag funderar på hur tillförlitliga de är gentemot att ta provet på en mottagning. Hoppas att de fungera lika bra som de andra.

6 thoughts on “Vill inte öppna upp för skiten igen

Add yours

 1. Vad smart att kunna ta ett sådant samtal en söndag, om man är i behov av det.
  Jag tror nånstans alla människor borde ha en utomstående att prata med – tror det är bra.
  Hoppas du får bra resultat på cellprov ( tror dock att det är lite säkrare när en utbildad gör det. Men vad vet jag. Jag vågar inte chansa så går på alla kallelser.
  Ha en fin kväll

 2. Ibland är det viktigt att få säga att man inte mår bra. Ingen går genom livet leende och vi alla måste få tillåta oss själva att säga att vi har dåliga dagar. Skönt med samtal, även om det var söndag.
  Så smidiga de där testerna. Jag trodde det var ett skämt först när jag fick det i brevlådan, men ett bra sätt att lösa det på under pandemin.

 3. Ibland kan ryggsäcken vi bär på vara riktigt tung. Vissa saker kommer aldrig försvinna. Vad skönt att du har någon som fungerar för just dig, och att du får det just du behöver. Kramar

Kommentera

Up ↑

%d