Allt och ingenting

Hej

Ja jag vet att klockan är långt över midnatt och jag borde sova. Men jag fastnade framför en film och på den vägen är det. Allt och ingenting. Lite så har mina två senaste dagar varit. Igår var jag skrotig efter vaccindosen och idag är jag mycket bättre men enormt trött. Trots det tog jag mig ut på en ganska bra runda med Alex & Sigge i lurarna.

Allt och ingenting

Att man aldrig slutar förundras över människor och deras beteenden. Vid 50 års ålder borde jag om någon både veta och känna till att alla tänker och resonerar inte som genomsnittet av befolkningen. Okunskap kan jag köpa men ren och skär dumhet och idioti där har jag svårt alltså. Igår var en dag då flera saker radades upp efter varandra där jag fick ställa mig den berömda frågan

– Hur är det möjligt? Jag frågar mig gång på gång

Ta bara det att jag kommer på att någon i min port förmodligen rotar i andras sopor i soprummet. Där känns det inte friskt alltså. Hur vet jag det kan man ju fråga sig? Jo för att igår rensade jag borde några växter som inte klarade av att få vatten varannan dag. Så jag kastade ner dem i en soppåse och tog med den påsen samtidigt när jag gick med andra hushållssopor. På eftermiddagen såg jag genom köksfönstret att vid planteringen mitt emot vårt kök stod en av de växter som jag kastat.

Det kändes lite småskumt så när jag gick ut på eftermiddagen var jag bara tvungen om lappen med fuchians namn var kvar. Mycket riktigt var den kvar med namnet Sir Harry. Då fick den vissna blomman följa med till vårt andra ställe för hushållssopor där ingen kan komma in i soporna. Från och med nu kastar jag helst i de tunnorna som ingen kan rota bland hushållssoporna i.

Alltså man rotar bara inte i andras sopor i ett soprum i Sverige 2021. Jag tänker att många kanske kastar privata och lite hemliga saker i sina sopor som man inte vill att andra eller obehöriga ska få ta del av. Vad tänker ni om sopletare? Sakletare som Pippi det är en helt annan sak.

Långbrogårdsparken

Långbrogårdsparken är den tidigare fruktträdgården tillhörande Långbro gård. Fruktträdgården har haft odlingar  där sedan slutet av 1600-talet. Jag hade ingen aning om att denna parken fanns. Så för mig blev den en positiv överraskning när jag var ute på dagens promis.

Hemmakväll i soffan

Jag var lite seg så för mig fick det bli en kväll hemma i soffan med jordgubbar och vin medan jag snick snackade i telefon fram till midnatt. Säkert därför jag fick spola tillbaka och kolla om sista timmen på filmen. Ibland ska man inte göra flera saker samtidigt alltså.

På tal om något helt annat – ser ni mitt fin fina kaffemått? Jag är kär i det. Är ni nyfikna så kommer det från Prima Gård.

 

2 thoughts on “Allt och ingenting

Add yours

  1. Är alltid så kvällstrött så somnar alltid så snabbt och tidigt. Däremot vaknar jag då flera går och lägger sig och där börjar min dag

Kommentera

Up ↑

%d