Full rulle på min torsdag

Hej

Ja ni mina fina läsare. Då sitter jag här med biverkningar även på andra dosen covid-vaccin. Tycker faktiskt att jag borde sluppit som både haft corona och fick biverkningar efter andra sprutan. I natt hade jag en enorm frossa och värk i hela kroppen. Så att jag fick försöka smita upp och ta på mig mjukisar och stickad tröja. Plus att jag har mått konstant illa hela natten och så även nu. Jag skulle nog inte tagit dos två när dessa vaccin inte verkar vara något för mig. SUCK säger jag bara. Full rulle på min torsdag i alla fall.

Full rulle på min torsdag

Igår tvättade jag kanske hälften av alla berg av tvätt som vi har. Ska fortsätta senare idag. Hela förmiddagen hade jag en enorm känsla av ledsamhet eftersom jag visste att T skulle åka till R ett par dagar. Ska jag vara helt ärlig så suger det som fasiken när hon inte är i mitt ansvar. Hon är liksom min tjej och alltid varit sedan första lilla sekund.

Mot stan med lite uppdrag

När tvättandet tog slut för igår åkte jag in till stan. Klippa håret och ta den där hemska sprutan stod på min lista. Men allra först smet jag in i Sturegallerian och köpte med mig en kaffe och en rawboll. Det är helt underbart att Stockholm min älskade stad vaknat igen och fyllts på med människor. Som jag älskar att bara gå runt runt och upptäcka nya små kryphål i stan.

Klippte mig hos en ny gammal frisör

Efter mitt förra frisörbesök kände jag att jag behövde byta frisör. Jag var inte alls nöjd med den dyra färgningen. Så jag bokade in mig hos Sonja på Pretty Center 1 uppe på Östermalm. Hos Sonja har jag varit förr och varit nöjd. Frisören är super trevlig och riktigt duktig. Jag blev nöjd med mitt nyklippta hår vilket var meningen.

Sakta jag gick genom stan

Efter frisörbesöket styrde jag benen bort till Vasastan och Filadelfiakyrkan där jag skulle ta andra dosen vaccin. Som jag skrev innan fick jag biverkning igen. Det var jag inställd på så jag är inte förvånad. Men det känns lite småsurt. Tack för att ipren fick mot värken och the för illamåendet. Imorgon är jag nog fit for fight igen. Hur har ni klarat er med biverkningar efter vaccinen?

Solnedgången vid Ormberget

Igår efter middagen fick Wille en idè om att vi skulle åka och kika på solnedgången i Gröndal på Ormberget. Självklart hängde jag på till våra gamla trakter. När William var liten fram till nästan 2 bodde vi nämligen där uppe på höjden i Gröndal. Återigen tack Stockholm för att du är så bedårande vacker och bra.

Gröndals Båtklubb såg riktigt coolt ut

Längs Mälaren går strandpromenaden på bryggorna. Där som jag flera gånger i veckan rullade barnvagn på den tiden. Igår gick vi runt och njöt av kvällen och var avis på alla som hade fina båtar och lägenheter med utsikt över Mälaren.

Båtklubben i Gröndal minns jag inte så som den var nu med servering och ett härligt tillhåll. Jag gillar verkligen när små pärlor växer upp på lite udda ställen. Nu finns ett superställe där  Cafe Cul de Sac är en oas i Gröndalshamnen. Den lila bussen serverar god mat och svalkande dricka å gokaffe samt fika.. det finns en lekhörna för barnen och boulbana.

4 thoughts on “Full rulle på min torsdag

Add yours

  1. Verkar som om de de som haft covid 19 får mer biverkningar. Likaså att andra dosen är värre. Både jag och min man blev hängiga efter den andra. Dottern däremot kände ingenting, och hon letar verkligen symptom. Storstäder är allt nåt speciellt med. Love it.

Kommentera

Up ↑

%d