Man får tycka vad man vill

Hej

Hör ni det är måndag idag och inte torsdag som jag både tänkt, tyckt och sagt idag. Snacka om att ha noll koll på livet liksom. Till sist så har jag äntligen fått in i skallen att det är tisdag imorgon och en dag på stan för mig. Man får tycka vad man vill. Så som att man är fåfäng och larvig om man är utan sina naglar ett par dagar. Men fasiken vad jag led från i lördags då mina gamla trasiga rök av helt och hållet

Man får tycka vad man vill

Min nagelterapeut var sjuk när jag skulle fixat naglarna några dagar innan vi skulle åka till Gotland. Sedan fick jag boka av den tid jag hade när jag kom hem då annat kom emellan. Därefter kom det semester och var började inse att jag skulle bli tvungen att göra dem hos någon annan. Det är ju inte det lättaste när jag är van vid och verkligen tycker att Malin är bäst.

I helgen gick flera sönder ännu mera efter på tok för många veckor och jag fick snällt sätta mig och fila bort allt material. Fy fasiken vad det var hemskt. Både för det är inte jag och så gör det ont att använda fingertopparna igen efter 12 år. Som sagt man får tycka vad man vill men en Kamilla utan sina naglar det är någon annan.

 Nu är hon hel igen

Efter lunch idag smet jag ner till centrum och in på nagelsalongen och frågade om de möjligtvis skulle kunna ha en tid för mig snart. Kryss i taket jag fick tid redan idag och bara enbart vänta några ytterligare timmar.

Resultatet blev en hel Kamilla igen men med betydligt kortare naglar än vad hon är van vid. Men tro mig hon blev kanonnöjd och ska nog kunna trivas med både ny längd och form. Vad tycker ni? Visst blev de fina?

 

5 thoughts on “Man får tycka vad man vill

Add yours

  1. Snygga, både färg och form! Visst är det knasigt att det kan vara så ömt i fingertoppen när en nagel går sönder!?! Det är jätteknepigt att vara en nagel kort tycker jag.

  2. Riktigt snygga naglar!
    Förstår precis din känsla och jag är så med mina fransar. Känner mig naken på något sätt och vill att de ska finnas där för annars är det inte jag. Kul att testa en ny salong och ny längre, även om man har en favorit.

  3. äsch vi alla har ju olika intressen och är det mågot du trivs med så är det ju din sak 🙂 kul att du kunde sen fixa naglarna iaf 🙂

    sorry för sen kommentar

  4. Jag som mest gått hemma i över ett år får lätt sådär, att tro det är nån annan dag än det är. Men ogmfyast då en dags skillnad. Från måndag till att tro är torsdag var rejält.. Vart du inte jättebesviken när du upptäckte det bara var måndag
    . Hehe

Kommentera

Up ↑

%d