Äntligen tillbaka i Åminne

Foto: Copyright. All rights reserved.

Hej

Nu sitter vi i huset efter en helt underbar sommardag här i Åminne på mitt älskade Gotland. Som vi hade saknat att vara här på riktigt båda två. Äntligen tillbaka i Åminne. Vi har mestadels badat och solat tills ända fram på kvällen då vi åkte bort till Slite och handlade.

Äntligen tillbaka i Åminne

Det märks tydligt att vi är tidigt ute i år för det är lugnt både i Visby och här i Åminne med omnejd. Däremot kan jag tänka mig att det blir annat ljud i skällan fram till helgen då det är midsommar som stundar. Vi bor bra i ett litet men helt lagom hus för oss. Vi har badat och solat och bara njutit av att vara tillbaka. Kan ni tänka er att jag idag kan checka av tre bad av de tio som står på min bucketlist redan. Det var lite kallt om fötterna men annars var det himla skönt i vattnet. Bästa var att det var så varmt att jag inte frös ett dugg när jag klev upp. Ljuvliga sommardagar vi har nu i hela landet vad jag förstår.

Kvällspromenad längs hela stranden

På kvällen gick vi längs hela stranden på alla stenar. Det är magiskt att gå längs havet som brusar och stenarna som smattrar under fötterna. Ni har gissar rätt – jag är stormförtjust eller dunderförälskad i Ön. När vi kom tillbaka hem till vår strand blev det ett kvällsdopp för oss. Jag börjar bli ganska trött så ni får hålla er tillgodo med mina bilder.

 

4 thoughts on “Äntligen tillbaka i Åminne

Add yours

  1. Härliga bilder =) har aldrig varit på Ölands grannö men jag skulle vilja åka dit någon gång för jag har hört att det är så vackert där =).. Ni får ha en underbar tid där =)

  2. Underbara bilder! Dem håller man gärna tillgodo med. Ibland säger de där bilderna mer än vad orden kan återge och ni ser verkligen ut att ha det fantastiskt. Gotland är så fint och jag hoppas det blir många bad innan det är dags att åka hem igen.

  3. oj det ser sp härligt i fridfullt ut på bilderna 🙂 och förstår att det är härligt o va tillbaka till gotland 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: