Sommarens Gotlandsäventyr börjar imorgon

Hej

Det är knappt så jag kan tro att det är sant. Imorgon börjar sommarens Gotlandsäventyr. I min värld har det känts som om det är i sommar som vi ska åka. Men nu är sommaren redan här och vi åker imorgon redan. Ni som känner och följer mig vet att Gotland ligger mig varmt om hjärtat. Det är här som jag laddar mina batterier och samlar ihop mig. Jag tror helt enkelt att jag inte hängt med riktigt med allt som hänt i mitt liv den senaste tiden. Kanske därför jag inte insett att det är imorgon som den verkliga första semesterturen börjar.

Sommarens Gotlandsäventyr börjar imorgon

Första veckan kommer vi bo i mitt eller vårt älskade Åminne. För att avsluta med två nätter nere i Visby. Över midsommar helgen kommer syster och systerdotter över och firar med oss. Det ska bli roligt att få visa dem vår pärla på jorden. De flesta somrar när vi åker över brukar vi ha en plan för allt som vi vill hinna med långt innan det är dags att åka. I år har vi knappt hunnit tänka de tankarna. Så ikväll måste vi nog styra upp lite om hur vi tänker för denna sommaren.

Framför allt så hoppas jag och även Tilda på många härliga timmar på den ljuvliga stranden på Åminne. Jag behöver få andas och ligga i solstolen och bara vara.

Åminne i mitt hjärta

Varför just Åminne när Gotland har så många pärlor? Ja det kan man fråga sig. Gotland har flera platser som jag älskar och bara måste besöka varje år. Åminne framför allt för det var dit jag tog barnen på den allra första semestern med barnen på egen hand. Det var även här jag insåg att det var jag och barnen. Lös problemet Kamilla kom till mig under den vistelsen. Känslan när jag första morgonen tog barnen med mig till stranden och såg deras glädje i att nu har vi det bra minns jag som igår. Denna bilden från den stunden betyder så mycket för mig att den funnits som skärmbild på datorn i många många år.

 ” Vilka småpluttar barnen var då ”

Sommarplaner som jag tänkt mig

Jag har både sett och läst att många gör listor eller bucketlist över sommaren för att kanske lättare få till sin dröm sommar. Har jag en sådan? Nej det hade jag ju såklart inte men visst ska man ha en bucketlist över sommaren. Tänker att om jag sätter upp 10 punkter fram till sista augusti blir toppen för mig. Frågan är bara vad jag vill uppleva i sommar. Vad vill Kamilla med sin sommar? Nej just precis så är det som jag inte ska tänka utan.

Vad vill JAG med MIN sommar? För det handlar inte om Kamilla utan om mig. Lilla jag som varit bortglömd under så många år. Vill ni veta en hemlis? Jag börjar sakta men säkert vakna till liv igen. Jag finns och jag lever. Min tid kommer och är här nu.

 • Åka till Småland
 • Åka ut på två Skärgårdsturer
 • Dricka rosabubbel i stan en sommarkväll
 • Träna på utegympan minst 2 gånger
 • Sova på balkongen
 • Besöka Gröna Lund
 • Gå barfota på en grusväg
 • Dansa på en äng
 • Plocka jordgubbar på självplock
 • Ta sandalerna i handen hem efter en kväll med drinkar på Långbro

 

 

9 thoughts on “Sommarens Gotlandsäventyr börjar imorgon

Add yours

 1. Gotland har jag aldrig varit besökt. Det lockar helt klart då många pratar så gott om det. Verkar vara fantastiskt. Du är helt klart värd lite semester nu. Komma bort och landa. Ha en fantastiskt semester och hoppas du delar med dig

 2. Åh vilken ljuvlig sommar du kommer att få om du gör allt det där. En alldeles drömmig sommar. Men du missade mig och Skåne <3 Njut nu av er viktiga tid tillsammans.,

 3. Vilken underbar lista. Låter som perfekta saker att förgylla sommaren med. Hoppas den blir precis som du har tänkt dig ❤

 4. Jag älskar också Gotland – kan inte sätta fingret på något speciellt utan hela gotland, hela atmosfären – dessvärre är inte maken lika begeistrad som jag och barnen även om han också gillar det.

  Nej, någon bucketlista har jag inte – finns inte mycket jag avskyr lika mycket som listor – men visst finns det saker jag vill uppleva – men de kommer om de kommer.

 5. Hoppas att ni får det riktigt underbart på Gotland! Har aldrig varit där men planerat att åka flera gånger… He he, vi får se om det blir nästa år kanske!

Kommentera

Up ↑

%d