Flaggan är hissad

Hej

Har ni dragit på er de svenska blå gula tröjorna idag? Nu håller vi tummarna för att vi alla som håller på Sverige får jubla lite extra ikväll. Visst borde Sverige vinna över Slovakien det tycker jag i alla fall. Hur som helst flaggan är hissad på balkongen. Bara den inte blåser bort för trots denna underbara värme så blåser det en hel del här hos mig.

Flaggan är hissad

Jag har fixat med köksluckorna hela förmiddagen. Vad tror ni händer när jag kommit halvvägs? Jo såklart att det blev batteritorsk på borren. Så nu inväntar jag att Wille kommer förbi med laddaren i kväll. Vilken annorlunda känsla det blev i köket nu när luckorna hänger på plats. Köket känns lite maskulint och kallt med de vita luckorna och svarta handtagen. Men det saknas fortfarande mattan som ska vara under bordet och taklampan. Och med dem som går i natur blir rummet mjukare. En liten hundradels sekund ångrade jag att jag inte gjorde luckorna i sandfärg som jag en stund var inne på. Innerst inne så tror jag att jag får till den känslan som jag eftersträvat med köket när de artefakterna är på plats och alla handtagen sitter där de ska. Så denna veckans fredagsfokus har legat och ligger fortfarande på att få klart köksluckorna.

Churros till fredagsfika

Bara för att det är fredag och att jag bara går förbi churros foodtrucken som står i centrum typ varje gång jag är där fick det bli churros idag. En gång tidigare har jag ätit churros på ett ställe inne i stan men de var spanska. Food trucken Taste Brazil i centrum gör dem på Brasilianskt sätt. Jag körde fullt ut på Brasilien och valde brasiliansk choklad som topping. Förra gången jag åt churros tyckte jag att de var för söta så de nästan blev sliskiga. Så var inte dessa. Jag blev mycket positivt överraskad och kommer helt klart köpa churros flera gånger.

Fick jag någon fredagspresent denna veckan

Det fick jag faktiskt. Igår kom det två stora paket hem med nya kläder vilket alltid är lika roligt. Jag fick hem bikinin som jag köpte för någon vecka sedan idag. Den är fin att titta på och byxorna gillade jag men inte överdelen som var på tok för vid runt om. Så det blir nog så att jag använder byxorna och toppen åker till insamling.

Dagens plan var att åka och göra nya naglar men Malin blev sjuk och jag ville inte riskera att bli sjuk. Måtte de jag har hålla tills vi är hemma från Gotland nu bara för annars blir jag trasdocka. Innan det skulle varit tid för naglarna skulle jag fixat present och fikat.

3 thoughts on “Flaggan är hissad

Add yours

  1. Så glad för din skull att du börjar få ordning hemma. Det lilla jag såg så kommer det bli jättefint. Churros var det längesen jag åt. Det är gott, men inget jag fastnat för, och det kanske är tur.

  2. Sverige vann! Det vimlade av många gul blå klädda människor i stan igår. Själv jobbade jag så såg inget av matchen. Snygg bikini, den hade jag velat ha. Härlig klänning också!!
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: