Semesterfeeling hos mig

Hej

Det är knappt att jag kan tro att det är på riktigt detta underbara sommarväder som vi nu har. Jag är fullständigt överlycklig för den. Det  är redan semesterfeeling hos mig. Jag har varit i farten idag också precis som vanligt får jag väl säga. En sväng till IKEA hann jag med då jag kom på att jag kommer behöva flera handtag när köksluckorna väl kommer. Och precis som i vanlig ordning kommer man eller jag då ut med lite annat smått och gott också.

Semesterfeeling hos mig

Tre saker har jag kvar att fixa och börja ta tag i. Vllka jag faktiskt drar mig lite för och det är att koppla taklampan med sportlights. Dels för att jag inte är varken bra eller kunnig på el och sladdar. Det har liksom aldrig varit mitt intresse. Sedan ska jag borra upp spegelfönstret inne i mitt krypin men då behövs Wille som kan hålla i och rikta in det. Marcel ska ju som sagt vila och ta det lugnt så han slipper undan. Därefter har jag en ny duschslang och hållare som ska upp men det blir nog kanske imorgon jag tar tag i de sakerna.

Annars så har jag njutit av värmen ute på balkongen. Jag har semester-latat mig men en hink med vatten till fötterna vilket jag gillar. Kan ni tänka er att några av böckerna som jag köpte på bokrean började jag kika i först idag. Då är det sommar och semesterfelling på allvar när jag börjar bläddra i böcker och tidningar för inspo.

Botten på pappret kvar – ja eller nej?

När jag var barn och växte upp hade många i Nybro en idé om vem man var och hur man åt strutglass. Hade man lite papper kvar i botten på struten var man försiktigt och töntig. Tog man däremot av locket sist var man en person som siktade uppåt och trodde att man var något. Varför kom jag på det nu idag? Kanske för att jag för en gångs skulls åt en strutglass kanske.

Alltså i min lilla hemstad där hade människorna så mycket ideeér och tankar om alla andra att jag nu på senare dar funderar på om de eller vi då någonsin tog oss en funderare på vem och vilka vi själva var. I Nybro var man nästan bäst på skitsnack och att klanka ner särskilt på dem man kanslke var lite Avis och nyfiken på. Vilken himla tur att jag inte bor kvar där om det fortfarande är som det var när jag växte upp där.

KRAM KRAM

 

 

 

3 thoughts on “Semesterfeeling hos mig

Add yours

  1. Så skönt då det kommer lite värme. Saknar verkligen en balkong, men vi brukar sitta ute på gården en del i alla fall. Det behövs en del då man bygger bo, även om man är vuxen och har en hel del. Glass är helt klart min svaghet

  2. Som jag känner igen det där med skitsnacket. Kommer från en liten by och som det snackades där. Skulle aldrig orka med det idag och är glad att jag flyttat därifrån.

Kommentera

Up ↑

%d