Livet sög verkligen igår

Hej

Igår var en dag som inte alls kändes bra på något sätt. Livet sög verkligen igår. Ena stunden skiner solen och det finns glädje ämnen att gotta sig i för att andra bara känna ångest. Jag skriver sällan om ångest och liknande för att jag själv tycker det är så tråkigt och deprimerande att läsa om. Men ibland när personers liv fuckar ur eller verkligen suger är det befogat enligt mig ska då sägas.

Livet sög verkligen igår

Jag tror att det var första gången på bra länge som jag kände att livet sög. Visst har livet inte varit en dans på rosor för mig den senaste tiden. Samtidigt som livet äntligen börjat ge mig hoppet tillbaka. Ända sedan jag fick nycklarna har jag när jag inte var sjuk i covid gasat på med allt och renoverat nästan hela lägenheten. Det börjar nog ta ut sin rätt nu när det sakta men säkert börja ta sig en form här hemma. För första gången på månader känner jag en mental trötthet som jag bara blåst bort för att ta vid med nya projekt och saker som skulle fixas.

Det blev så verkligt igår

Efter att Tilda åkt till R igår eftermiddag gav jag mig ut på en lång promis. Jag behövde få andas och känna vad jag egentligen känner just nu. Livet dansar inte med mig som jag hade önskat att det gjorde. Har man som jag alltid varit den som varit där för sina barn 24 – 7 och det oftast ensam då R varit på jobb och annat svider det ordentligt kan jag lova er. Barnen fattas mig liksom.

På min runda lyssnade jag på min nya spellista och plockade med mig en blombukett hem. Så fridfullt och naket på samma sätt att bara gå ensam med mina tankar och känslor. Med mig hem fick jag i alla fall en vacker bukett. Buketten var även till god nytta för att dölja mina tårar som föll.

Mamma hjärtat blöder

Tänk er själva att ert barn en ung vuxen helt plötsligt blir inlagd på sjukhus och ingen anhörig får vara med hen. Det hade gjort ont i mamma hjärtat även om sonen brutit benet men nu handlar det om hans hjärta. Hjärtat som är ett av våra två viktigaste organ. Det både suger och tar musten ur mig. Igår fick jag äntligen prata med en av läkarna vilket var lite lugnande. Nu väntar en magnetröntgen som förhoppningsvis ska ge svar på varför hans hjärta inte fungerar som det borde göra. Jag ber till alla högre makter som jag kan att han snart ska komma hem och bli frisk igen.

Vågade inte lägga mig ner

Runt omkring här i Långbro Park med omnejd finns det en rad fina lusthus. Många använder dem till att ha små tillställningar i och även dansgrupper dansar i dem. Ett av huset finns i en utkant och brukar inte ha någon besökare när jag går förbi. Igår gick jag upp och satte mig mitt på golvet och ja vad gjorde jag egentligen – fanns till kanske man kan säga. En lång stund funderade jag på om jag skulle våga lägga mig raklång på ryggen och bara titta upp i det vackra taket. Det vågade jag inte igår men nästa gång då är jag nog så modig. Visst är de allt bra vackra lusthusen här hemma vid.

 

 

4 thoughts on “Livet sög verkligen igår

Add yours

  1. Kan förstå det du går igenom, Hjärtat går sönder. Vi klagar på att vi inte fick supa på krogen under pandemin, men du får inte vara med din son på sjukhuset, Jag fick inte gå på mitt barnbarns pappas begravning. Men det kommer bli bättre även om det är tufft just nu.

  2. Låter inget kul fina du , och ja du som alltid är så positiv i dina inlägg måste också få känna att livet är tufft, förstår att mamma hjärtat både blöder och gör ont håller alla tummar att han får komma hem snart och må bra.
    Stor kram till dig

  3. Ibland orkar man lixom inte bara. Jag har det också så nu. Jag säger till andra att det är ok att känna så, men har svårt att acceptera att jag själv har det likadant. Jag hoppas att vi har nått botten nu.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: