Jacob har tagit Studenten

Hej

Vilket sommarväder vi har. Helt underbart om ni frågar mig. Perfekt en dag som denna när Jacob har tagit Studenten. Tänk att min lilla eller stora nu då systerson både tagit körkort och Studenten denna veckan. Det är inte illa pinkat eller vad man nu säger. Från min sidan var vi en liten men hejande skara då ena sonen jobbade och andra ligger inlagd på sjukhus. Fasiken vad det är tufft att inte få vara med honom där inne. Särskilt när det handlar om hjärtat som är ett sådan viktigt organ för vår överlevnad. Ni förstår säkert vår känsla just nu som föräldrar.

Jacob har tagit Studenten

Sjung om Studentens lyckliga dagar. Den känns helt rätt på fina Jacob denna veckan och särskilt idag då han slutade skolan. Tilda och jag var hemma hos Jonas på Danviksklippan och firade allas vår Student. Himla fint de bor där uppe på klippan måste jag säga. Lite blåsigt kanske men wao vilken utsikt över kanalen.

Kan ni tänka er att det var först idag på över 1 månads tid som jag tog fram min fina kamera och fotade. Vad har jag gjort egentligen kan man ju fråga sig. Varken lusten eller känslan har infunnit sig innan och idag hade jag inget val. Kameran skulle bara fram och visst är det roligt att leka hobbyfotograf.

Även min fina tösabit har gått på sommarlov idag vilket jag verkligen unnar henne. Förr fick man alltid vara med på avslutning och lyssna på Broängsskolans avslutning i gropen. Men det var då det innan de berömda covidtiderna som nu råder.

Stort Grattis Jacob

Var rädd om dig och tänk kloka tankar

KRAM KRAM

5 thoughts on “Jacob har tagit Studenten

Add yours

  1. Skönt för alla unga att sommarlovet är här. Det minns man ju själv vilken känsla det var den där sista dagen och att ha ett långt härligt lov framför sej.

  2. Grattis till Jakob på sin student =) här är det sommarlov med men Karim ska vara en del på fritids i sommar =) kul att du tagit fram kameran igen =) hoppas du börjar plåta igen för du tar fina kort måste jag säga =) Ha en härlig helg

  3. Så roligt för alla som tagit studenten nu, och för alla som har sommarlov också!
    Hoppas allt går bra med din son på sjukhuset, måste vara så svårt att inte få vara med ❤️

  4. studenten är ju verkligen en speciell dag och den låten som du la upp är verkligen vacker 🙂 grattis till han 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: