Det regnar här i Stockholm

Hej

Idag öser regnet ner och jag bangade min inplanerade morgonpromenad faktiskt. Det regnar här i Stockholm. Jag som gillar regn i vanliga fall men just idag kändes det mer lockande att plocka upp en av de sista flyttkartongerna istället. Vad har ni för er en dag som denna?

Det regnar här i Stockholm

De senaste kvällarna har det verkligen varit sommar och hela världen har levt upp igen. På kvällarna innan det varit dags att krama kudden igen har balkongen haft flitiga med besök av mig. Jag tjatar om min balkong men jag är så enormt glad att jag hamnade här och inte i Vasastan utan balkong. Hur skulle det funkat för mig? Den funderingen säger sig nog själv. Att jag skulle blivit både tokig och galen. Vem vet jag kanske hade skaffat både rabatter och trädgårdsland i vardagsrummet då. Hua hua vilken tur att det blev som det blev.

Tänk att det är midsommar snart

Tiden bara rusar iväg detta året samtidigt som jag tyckt att det sniglat sig fram lite väl långsamt. Redan den 21:e åker jag och dottern över till Gotland igen. Det ska bli så himla roligt och skönt att få komma över till min älskade ö igen. När jag var över i början av april bestämde jag mig för att ge mig själv en tur över några dagar bara jag både på våren och hösten. så snart måste jag väl tänka till när jag ska åka i höst.

I sommar kommer vi bo en vecka på mitt älskade Åminne igen och de sista nätterna i Visby. Jag har lärt mig att man ska återkomma till de platserna som ger en frid och ro i själen. Så om det nu är så måste jag prickat rätt dubbelt upp med både Gotland och Åminne.

 

 

5 thoughts on “Det regnar här i Stockholm

Add yours

 1. Det måste vara härligt att ha balkong när man bor i lägenhet.
  Jag älskar också Gotland. En underbar ö att besöka och finna ro vid.

 2. Här fortsätter solen skina i söder, men jag hörde hur de fick stänga av vägen norrut för det kom ett rejält skyfall.
  Skönt då att fixa med flyttkartonger som ska packas upp.
  Just nu njuter vi på kvällarna i vår nya soffa
  Kram Kajsa

 3. Förstår att du är glad över din balkong, det blir ju också som ett extra rum. Här skiner solen och jag är glad över att det äntligen känns som sommar!

 4. jag kan tycka det är lite skönt med regn eftersom naturen dels behöver det och sen är jag ingen sommar person direkt. härligt med balkongen och ro om den 🙂

Kommentera

Up ↑

%d