Jag blev kär på riktigt

Hej

Har ni haft en bra start på veckan? Jag har en bra dag. En händelserik en precis som det är nu i  mitt liv. Att jag fixar och donar och fixar med både det ena och andra i hemmet lämnar jag idag. För jag kan tänka mig att det inte är så himla kul att läsa samma varje dag. Hur som helst så. Jag blev kär på riktigt. Knall fall skulle man lätt kunna säga. Nästan så jag blev tagen på sängen.

Jag blev kär på riktigt

Nu på kvällen när jag var ute på en promenad i Långbro och Långsjö med Wille  så bara fanns det där. Det lilla huset mitt i allting som fullständigt bara knockade mig som är nörd på små hus med ljuvliga trädgårdar. Säger det återigen att det är allt bra fint häromkring där vi bor. Jag skulle utan tvekan kunna gå milen runt på alla gator och bara kika in i allas trädgårdar och fönster och bara ta in allt det vackra.

Kanske skulle jag göra en favorit i repris

När vi bodde i Vårberg när pojkarna var små tryckte jag ett citat på ena väggen i den lilla toaletten. När jag såg citatet på ena husväggen nu ikväll fick jag en idé. Kanske skulle jag göra en favorit i repris. Charm och personlighet är något som alltid fångat mig. På tal igen om huset och trädgården som jag förälskade mig i så hade jag önskat att det blivit fler bilder. Men när den boende var ute och vattnade i trädgården fick jag nöja mig med dessa bilder. Ha ha jag lovar att jag kommer gå förbi snart igen.

En liten boning med många själar

Så fint tänk om jag kanske skulle härma dem. Om det blir fallet så tycker jag de ska se det som en ära.

 

6 thoughts on “Jag blev kär på riktigt

Add yours

  1. Men åh vilket fantastiskt hus! Förstår att du blev kär! I vårt förra hus, i uterummet där skrev jag ”Avkoppling” på väggen i ett vackert typsnitt. Tyckte verkligen om det. Då. Men nu skulle jag nog inte göra det 😉

    Jag har förstått att livet tagit en annan vändning för dig och önskar dig alla lycka och en styrkekram från mig.

    /Maria

  2. Håller verkligen med dig om huset och trädgården 😊 det verkar som du bor i ett fint område 😊.. Älskar att gå och titta på hus och deras trädgård jag med när jag promenerar 😊

  3. Men vilket fint hus. Förstår att du blev kär. Ligger det mitt bland lägenheterna??? Går man bara runt lite finns massa små guldkorn bara runt hörnet.

  4. Det var verkligen ett fint litet hus! Och förmodligen gör konstrasten sitt, iom att det verkar ligga i ett område med en helt annan typ av hus. Gillar personliga små detaljer.

  5. Vilket charmigt litet hus. Du upptäcker så mycket fina och roliga saker på dina promenader. Härligt med nya omgivningar.

Kommentera

Up ↑

%d