Burn dont fade

Godmorgon

Ännu en dag är jag uppe med tuppen. Det är allt lite konstigt att jag tycker det är skönt som alltid varit en nattuggla men det gör jag allt. Solen strålar och himlen är alldeles blå. Burn dont fade. Jag såg det citatet på en tavla igår på Långbro Bakficka när jag var ute på en promis med Cicci.

Burn dont fade

Citatet kändes som en påminnelse en sista gång till mig. Brinn gärna men bränn dig inte ännu en gång. Just nu springer hela jag i ett rasande tempo och jag gillar det för jag är en speed person. Det liksom spritter i mig av att leva, göra och uppleva livet igen. Under hela min resa från första rehab med utmattningssyndrom har jag haft en känsla som jag skulle sträva efter i livet och det är frid. Frid är fortfarande känslan som jag vill känna och uppleva igen. Måtte jag göra det snart.

Stammis på IKEA

Igår förmiddag efter att jag lämnat Marcel i huset stannade jag till vid IKEA igen. Igen säger jag för det har blivit många turer dit redan och fler lär det bli. Att gå på det berömda varuhuset en söndag var kanske inte toppen. Men jag gick runt med en podd i lurarna och märkte knappt inte av de andra besökarna.

Handtag till nya skåpluckorna i köket skulle införskaffas och äntligen hade jag bestämt mig för hur jag skulle tänka. De blev svarta lagom stora så de funkar lika bra på de smala lådorna som de större skåpen. Jag valde mellanvägen skulle jag nog kunna säga. När hände det senast? Kamilla som typ aldrig går i mitten filen. Men men en dag ska kanske även jag gå där.

Jag har äntligen vågat mig på att borra

Det är sant att jag nu är modigare med borren. Förr var det alltid R som skulle göra sådant. Visst har jag borrat men att på allvar ta tag i projekt som behöver en borrning har jag tvekat lite på tills igår. Då ni gick jag loss med maskinen och hallen börjar ta form till vad som jag såg som målbild för den.

 

7 thoughts on “Burn dont fade

Add yours

 1. Jag vågar mig inte heller på en borr 😊 ska jag borra ber jag syrrans kille.. Ikea har mycket fina saker så där kan man verkligen gå länge och kolla 😊.

 2. Tänk vad man lär sej när man är ensam och måste göra sakerna själv. Jag brukar säga att jag kan allt! Jag har varit ensam med två ungar och ett hus 🙂

 3. Härligt att utmanas och klara av nya saker! När jag bodde själv kunde jag det mesta, men nu har jag blivit bekväm och låter maken göra vissa saker.

 4. Jag tycker att det låter som att du utvecklas och hittar en ny Kamilla, en Kamilla som står på egna ben och som går sin väg för att få både lagom tempo och uppleva och känna.
  Låter härligt!

 5. Det där var ett jättebra citat och får mig att tänka på sången Bright eyes av Simon&Garfunkle ”How can the light that burned so brightly Suddenly burn so pale?” en fantastisk sång.
  IKEA – hur skulle man klara sig utan detta varuhus? Bra där att gå på med borren – du kan om du vill!

 6. Det är jobbigt att finna en balans i livet för att hitta den där friden. Viktigt att få må bra och kunna leva. Var rädd om dig och ta en dag I taget ❤ Du reder dig själv bra och hittar nya sidor hela tiden. Du är grym ❤

 7. Skruvdraga… Ja mwn borra NEJ. NEJ nejnej….. Jag förstår att det måste vara en skitcool känsla. Men du är ju det, SKITcool

Kommentera

Up ↑

%d