Är det på riktigt eller drömmer jag

Hej

Är det på riktigt eller drömmer jag. Det kan man verkligen fråga sig när man får ta del av denna underbara sommardag så här långt. Jag vaknade upp tidigt med tuppen även idag av att solen strålade in genom fönstret. Efter en snabb kaffe på balkongen i pyjamasen bestämde jag mig för att gå ut på en tidigt pw runt i Långbro. Sagt och gjort jag drog på mig shorts och knatade iväg med podd i lurarna.

Är det på riktigt eller drömmer jag

Att jag bor bra och i fina områden det visste jag till innan.  Men efter varje runda runt blir jag bara mer och mer kär i allt det nya. Imorgon på självaste nationaldagen får det nog bli till att fira in dagen med en drink på Långbro Värdhus. Jag fotade av gårdagens drinklista under min promis vid podiet till uteservering.

Ska det vara så här ljuvliga dagar får jag allt ta med mig picknickfilten och lägga mig i parken som alla andra gör här omkring. Köpa med mig godsaker och bara njuta av livet liksom. Idag måste jag fixa en del hemmavid innan det är dags i kväll för att åka in till stan och dricka vin. Jag ska nämligen gå på en spännande vinprovning vilket ska bli kul.

Köpte med mig jordgubbar hem till frukost

Jag gick bort till ett ställe där jag kände till att de står och säljer bär och köpte med mig jordgubbar hem. Det kallar jag lycka att gå en pw och få med sig gubbar hem i en påse. Lyx för mig. Vid Långbro hallen kör Älvsjögympan utomhus på gräset i sommar. När Wille och jag gick förbi i veckan såg det så härligt ut att gympa gratis ute i det fria. Så jag gick förbi idag och fotade av schemat så att jag kanske kan gå bort och gympa med yogamattan under armen i veckan. Livet ska levas all in och inte vid sidan av inte sant. Vad har ni för er idag?

4 thoughts on “Är det på riktigt eller drömmer jag

Add yours

  1. Håller helt med! Livet ska levas och ibland händer saker som får oss att inse det. Så härligt att läsa att du trivs så bra och det där bubblet inombord du vet som bara gör oss energiska och levnadsglada ❤

  2. Man njuter verkligen av sommarvärmen som har kommit. Älskar sommaren och värmen, så gott med jordgubbar det är aldrig fel det. 🙂

  3. Underbart när man trivs där man bor!! När vi var och handlade senast stod de utanför och sålde jordgubbar. Jag ville så gärna ha, men när vi kom fram och såg hur små lådorna var (låg max 10-12 jordgubbar i) och hur högt priset var så avvaktade jag. Det kommer ju fler tillfällen. Men sååå gott med svenska gubbar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: