Jag är en riktig virrpanna

Hej

Jag är en riktig virrpanna. I alla fall just nu. Skallens innehåll snurrar runt runt och hit och dit i en rasande fart. Vilket såklart gör att jag glömmer, gör fel och tokar till livet lite för mycket. Det känns också som om allt bara drabbar mig och kommer till mig. Kanske kan det ligga något i det att en olycka sällan kommer ensam. Jag kan nog nästan skriva under på den.

Jag är en riktig virrpanna

Vi kan börja med att jag slarvade bort en av nyckelknipporna hit till området. Det hände den dagen då jag skulle stressa iväg med att rulla ut vinterdäcken från förrådet in i gamla bilen eftersom de skulle vara med i inbytespriset. Någonstans i den svängen med däcken och att kasta skräp försvann nyckelknippan där nyckeln till låset på källarförrådet fanns. Jag tror att jag letade igenom hela lägenheten två gånger och var nere och kikade om jag kanske skulle låst in dem i förrådet. Så var inte fallet. Nycklarna förblev borta. Det var så illa att jag trodde att de hade hamnat i en av kassarna som jag kastade i St: Erikshjälpens klädinsamlingslåda. Jag ringde dem idag men de hade stängt inför nationaldagen.

En stund tänkte jag gå till fastighetsskötaren och be honom klippa upp mitt lås. Efter många vändor så bestämde jag mig för att däcken får bo i mitt matförråd istället. Sagt och gjort de skulle få plats efter att jag mätt både däcken och hyllorna i förrådet. Vad tror ni hände när jag och Marcel burit in alla däcken? Jo, Marre ser att min nyckelknippa med gula trollet hängde över elementet vid dörren vi gick in och ut genom. Prisa Gud vilken himla tur för mig.

Ser ni där ute står hon min nya fina Red Rose…..

FFF för det är fredag igen

Himmel alltså vad denna veckan har rusat fram. Det var ju nyss söndag tycker jag. I vanlig ordning handlar mina fredagar om min FFF. Fredagsfikade gjorde jag med att mumsa på svenska svindyra jordgubbar på balkongen i solen. Det var ljuvligt måste jag erkänna.

Dagens fredagsfokus har handlat om att andas lugnt. Vilket nog gick lite si så där om sanningen ska fram och det ska den väl…Jag har lagt mitt fokus idag på att försöka lösa problemet som jag ställde till med mina nycklar. Samt att jag verkligen behöver kunna andas igen. Livet ni vet det är här nu.

 

Finaste bikinin klickade jag hem

Denna veckan måste jag varit extra snäll och duktig eftersom jag tog mig rätten att både köpa mig ännu en pelargon och klickade hem en bikini. Jag har fått lite av en crush på fina bikinis i år. Två nya har jag redan köpt men när jag såg denna kunde jag bara inte låta bli att ge den till mig i ännu en fredagspresent.

6 thoughts on “Jag är en riktig virrpanna

Add yours

  1. Jag testade ditt FFF förra fredagen. yvigt koncept. Fin röd bil du fått, skön att köra med hoppas jag.
    Vad skönt att du fick tillbaks knippen, min är fortfarande spårlöst försvunnen. Alltid då tråkigt när man ska fixa nya nycklar.
    Kram Kajsa

  2. Usch ja, det där med att en olycka aldrig kommer ensam skriver jag definitivt under på. Trasig bil, tvättmaskin och badrumsfläkt plus översvämning i källaren och hål i väggen… tack för mej 😛

  3. oftast blir det ju så om man är stressad. jag tex tappar allt nu förtiden för jag är nog stressad men det går nog över. fin bikini du klickade hem

  4. Det är lätt att snurra till det när för mycket snurrar i skallen. Skönt att nycklarna återfanns och att ni fick in däcken. Visst ska livet levas nu och det är så viktigt att hinna njuta.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: