Måste springa klart först

Hej

Har ni blivit firade idag på morsdag och firat era mödrar? Mina älsklingar firade mig verkligen och kom med både blommor, fin vin och choklad. Jag har varit i farten lika mycket idag som jag varit de senaste veckorna. Kan liksom inte bromsa in och andas och känna efter. Pratade en bra stund med min gamla terapeut på mess nu ikväll. Vi har lite kontakt även att vi avslutade när hon fick barn. Hon är en klippa och en av de klokaste jag någonsin träffat. Måste få springa klart först. Tillsammans kom vi fram till att det går inte bromsa mig nu. Jag måste, behöver springa mera för just nu orkar jag inte stanna.

Måste få springa klart först

Springer för att jag kan springa åt vilket håll jag vill. Jag gör som jag vill och ingen bestämmer åt vilket håll jag ska springa mer än jag. Att stanna betyder att jag återigen måste känna och se vad livet tog mig. Nu lämnar vi mitt springande för annars finns det risk att jag blir privat och där är jag inte alls nu.

Sommar, UV filter, tvätta bil och Morsdag

Vi har haft det nästan galet varmt på balkongen idag. Vilket jag uppskattar som älskar sommar, sol och värme. Att det var idag man skulle sola fick jag veta av dottern som är mästare på UV filter och när man kan få färg på kroppen. Och tro mig jag har fått färg både på kroppen och nosen.

Killarna kom över och vi åt lunch och fikade tillsammans. Wille hjälpte mig att börja få ordning i hallen. Så äntligen börjar det hända lite saker och hemmet ta sin rätta form. Jag vet att jag tjatar för er om att alla stora möbler ska komma imorgon. Det är jag så taggad inför. Barnen gav mig så fina presenter och jag blev verkligen överraskad.

Jag fick även hjälp av Wille att fixa ordning bilen så nu är den i toppklass och inte en massa skräp efter alla kartonger som jag kört i den. Dags att bege mig och hämta hem Tilda nu innan jag ska krama kudden igen.

Sov gott

4 thoughts on “Måste springa klart först

Add yours

  1. Vad mysigt på balkongen. Har inte firat mer än att jag skickade en liten present till min mamma tidigare i veckan då vi bor en bit ifrån. Blev dock bjudna på picknick av Kjells föräldrar men var inget direkt firande där heller.

  2. Du tjatar inte 🙂 Däremot är jag nyfiken på hur det blir då det blir klart. Att skapa ett hem tar sin lilla tid, och det får det göra. Spring bara inte rätt in i väggen igen 🙂

  3. Lyckliga du! Jag fick ett grattis på sms av ena sonen, inget alls av den andra… jag blev ledsen. Så var tacksam över att du har så fina barn, som uppskattar dej.

  4. Jag fick blommor av döttrarna och min egen mamma som har sin första Mors dag i himlen, henne tänkte jag lite extra på ❤️
    Ta hand om dig!

    Kram/Maria

Kommentera

Up ↑

%d