Busy woman

Hej

Solen strålar och Stockholm bjuder på sitt bästa humör. Dagarna rullar på och jag har att göra i stort sett varje vaken minut. Busy woman kan man kalla mig. Det är skönt faktiskt att vara i göranden mestadels. Ibland känns det som jag bara ska springa klart kring och med alla måsten jag har. Därefter hoppas jag att jag kan börja andas igen.

Busy woman

Min fredag var en aktiv dag då jag inte satt många minuter och slappade. Förmiddagen gick åt till en del samarbeten som jag legat lite efter med. De nymålade garderoberna som fick färg invändigt fick äntligen in sina saker i sig. Min telefon gick varm med flera samtal både hit och dit vilket tar på krafterna.

Starkare än vad jag trodde

Den mindre leveransen från Mio med bland annat killarnas säng kom igår eftermiddag. På denna mindre leveransen köpte jag bara hemkörning vilket jag ångrade lite när jag insåg att jag själv skulle få in sängens alla delar i lägenheten. Det är en himla tur att det som kommer på måndag har så det bärs in till oss.

Hur som helst efter några timmars slit och en rad fula ord stod sängen på plats på killarnas rum. Jag säger som Astrid Lindgren ”Man blir så stark som man måste”.

FFF tillbaka igen

Jodå denna vecka var jag tillbaka igen med mina FFF. Fredagsfokus var på att bygga sängen och tömma kartonger så det nu bara är fyra kvar att plocka upp. Sakta men säkert blir det någon form av ordning här hemma. På måndag kommer alla våra möbler vilket ska bli så himla skönt.  För det tar på krafterna stundtals att vi inte haft riktiga sängar, matbord, soffa och så vidare.

Till fredagsfika köpte jag hem kanongoda jordgubbar hos grönsakshandlaren på torget. Jag är galen i jordgubbar det är en sak som är säkert.

I fredagspresent säger jag att jag fick de två bordslamporna som fanns med i paketen från MIO. Fina lampor kan man aldrig få för mycket av.

En bättre lördag

Jag var uppe med tuppen även idag. Fattar inte vad det är med mig men jag vaknar tidigt varje morgon nuförtiden. Så jag tog med min frukosten ut på balkongen och njöt av morgonsolen. Visar er en bild på mina nya fina naglar som jag gjorde i torsdags.

Bilar och hamburgare

William kom förbi och vi åkte på bilrunda. Fyra olika han vi kika på. Två av dem ratade vi direkt. Just nu lutar det åt sista alternativet vilket var ett förslag som Wille tog fram. Vet vet jag kanske blir med nya bil i veckan. Det skulle kännas så bra och stort att köpt en bil egen hand.

Mellan alla bilar stannade vi till på Brödernas vid Liljeholms Kajen och åt burgare och drack milkshake. Vilken himla tur jag har som fått egen lunch i vecka med både William och Marcel på restaurang.

KRAM KRAM

5 thoughts on “Busy woman

Add yours

  1. Så skönt att du börjar komma i ordning så pass bra nu. Även om det är slitsamt så är det ju som du säger så att man blir så stark som man måste. Fint att gå sängarna på plats. God sömn är viktigt.

  2. Det tar verkligen på krafterna att flytta och packa upp, skönt att du börjar komma iordning och att du börjar få möbler hem till dig. 🙂

  3. Låter verkligen som du haft fullt upp, men vad skönt att du börjar komma iordning i lägenheten. Det är precis som du säger. Man är oftare starkare än man tror 😊

  4. Skönt att ha klarat av det själv när det var extra utmanande, som med sängen! Jag känner mig alltid lite extra stark efteråt 🙂 Gillade verkligen den vit/grå lampan, kanske borde ta mig till Mio en sväng 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: