Fräscha papperskorgar för utomhusmiljö

” Inlägget är i annonssamarbete med Sortify.se ”

Hej

I samband med min flytt till lägenheten där vi har gemensamma soprum och återvinningsrum har jag blivit både bättre och mer medveten om hur man källsorterar. Visst kunde jag lite innan men nu känns det viktigare när jag blir påmind om vikten av att sortera soporna varje gång jag kliver in i soprummen. Fräscha papperskorgar för utomhusmiljö. Det är lika viktigt att vi alla värnar om miljön och tänker till lite extra när vi tänker slänga skräp i offentliga miljöer.

Fräscha papperskorgar för utomhusmiljö

Många gånger när jag kommer med mitt skräp i handen när jag är ute möts man av överfulla och ofräscha källsorteringskärl. Däremot så har jag på senare tid nu mött både fina, snygga och lite roliga lösningar där vi allmänheten enkelt kan kasta vårt skräp rätt. Håll med mig om att man blir lite gladare när man möts av dessa källsorteringskärl.

Källsortering utomhus

Sortify.se är en leverantör av moderna och miljöanpassade kärl, källsorteringssystem och papperskorgar som tillåter sopsortering i offentlig miljö både inomhus och utomhus bruk. Alla kan vi nog enas om att vi blir bättre och tänker till en extra gång var vi ska sortera vårt skräp om vi möts av pedagogiska och fräscha system för soporna. Genom att möjliggöra för källsortering utomhus bidrar vi alla till en bättre värld och miljön.

Behöver ni till er anläggning, ert centrum, badplatsen hemmavid eller vid torget där ni bor tycker jag ni ska tipsa er kommun om Sortify och deras både kloka och miljövänliga kärl för källsortering.

KRAM

 

5 thoughts on “Fräscha papperskorgar för utomhusmiljö

Add yours

  1. Det känns som om papperskorgarna har blivit färre på sista tiden. Så bra med de kärlen för man vill ju göra rätt, samtidigt är människan lat av naturen. Det ska vara enkelt.

  2. det var ju verkligen fina som man kan slänga sopor i här har vi typ som ett liter mini hus där vi källsorterar. tycker oxå det är viktigt o tånka på miljön .

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: