Bara möbler till mig

Hej

Livet rullar vidare så även för mig. När jag tyckte att det börjat ordna upp sig i röran här hemma kom den stora leveransen från MIO med alla stora nya möbler. Trots att vi bara bor en trappa upp så var killarna som levererade duktigt svettiga. En lastbil med bara möbler till mig. Jo jag tackar jag.

Bara möbler till mig

Det låter lyxigt och det är var lyx att kunna beställa hem nya fräscha möbler. Några möbler hade vi köpt innan som redan var på plats. Men eftersom jag inte visste riktigt var vi skulle hamna och med vilken planlösning var det lättast att tänka nytt och praktiskt. Så fick det bli. Jag erkänner att det är en härlig känsla att öppna ytterdörren och mötas av att det doftar nytt. Doften jag minns så väl sedan jag var barn och hängde hos pappa när han jobbade i möbelafffären.

Visst var det lite smått nervöst när lastbilen kom och vi skulle öppna och bygga ihop alla möbler. Skulle de passa in och skulle de vara lika fina när jag köpte dem redan i slutet av mars som nu. Jo då vi blev supernöjda men insåg snabbt att sittpallen blev för mycket så den har vi lämnat tillbaka. I lastbilen fanns soffan, soffborden, tvbänken, både Tildas och min säng, köksbordet och stolarna och sittpallen som blev tillbaka lämnad.

Kan ni gissa om jag tyckt det varit skönt att få sova i min säng igen. Eller rättare sagt i min nya säng. Om jag sovit som en prinsessa? Svaret på det är ja med stora bokstäver. Jag lovar att ni ska få se möblerna när jag fått mera ordning. För fortfarande bråkar jag med min garderobsvägg. Väggen som sakande med skruvar och delar. Mitt torsdagstips får bli att gå inte på erbjudanden från butiker som du redan innan är tveksam på. För det gjorde jag och köpte en garderobsvägg från Jysk när de fyllde 150 år och hade kanonbra priset. Jag kan lova er att jag redan svurit långa haranger och varit villig att kasta upp delarna genom balkongen. Det finns fortfarande risk att den åker ut så akta er från att gå under min balkong.

Vuxen poäng till mig

Som jag skrev ovan händer det grejer och livet rullar på. Igår tog jag mig några vuxen poäng till och köpte mig en ny bil. När R och jag delade på oss tillföll BMW bilen mig. Visst den var väl bra men jag ville göra på mitt sätt. Jag ville att mitt liv skulle vara mitt liv. Svårt att förklara men börjar man på nytt så gör jag det fullt ut.

I helgen var jag på bilrunda med William. Wille som kan det mesta när det kommer till bilar och som varit bästa stödet i min bilresa. Love you William. Igår bestämde jag mig för en röd liten WW Polo. Sagt och gjort igår kväll byte jag bil eller köpte ny bil – jag gjorde ju både och så att säga.

Så nu får man gärna säga Hej till min lilla Red Rose. Jag är supernöjd och det är ju viktigast.

 

4 thoughts on “Bara möbler till mig

Add yours

  1. Förstår att du vill börja om på riktigt. Lyxigt att få inreda hemmet från grunden och göra det till vad du vill.

Kommentera

Up ↑

%d