Övervaka hemmet från mobilen

” Inlägget är i annonssamarbete med Prylstaden.se ”

Hej Hej

En sak som jag funderat lite på nu när jag är nyinflyttad och bor i lägenhet är övervakningen. Jag kommer från att tidigare bott i hus med larm som vi lätt kunde styra via våra mobiltelefoner. Övervaka hemmet från mobilen. Om vi skulle glömt larma på huset när vi gått hemifrån. Hur skyddar jag oss i lägenheten?

Övervaka hemmet från mobilen

En övervakningskamera skapar helt klart en trygghet. Jag tänker att de gör det för både boende i privata bostäder och för som företagare eller i garage och olika förråd. Prylstaden.se har flera olika alternativ som skulle passa för både dig och mig och våra åtaganden. Visst har vi säkerhetsdörr till vår lägenhet men räcker det kan man ju fråga sig. Hur skyddade är mina prylar nere i förrådet till exempel?

Övervakningskameror finns både för inomhus och utomhus bruk. Alla har såklart inte samma övervakningsbehov. Men alla vill vi känna oss trygga och säkra i våra boenden och där vi förvarar våra saker, inte sant?

Kameran behöver inte kosta skjortan

Att kameran inte behöver kosta allt för mycket pengar känns bra i både plånboken och magen. Prylstaden har några kameror som jag är lite extra nyfiken på. Frågan är bara hur man ska tänka och vilket behov jag har med min kamera.

Asgari 1080Pro 

Är den 4:e generationens IP-kamera för utomhusbruk. Denna kamera har Full HD sensor och en bredare vidvinkel. Kameran har fått en ny mer slimmad design. Pluset enligt mig är att den klarar av live-övervakning i mobilen/surfplatten eller till datorn. Asgari 1080Pro, 1080P Utomhus IP-kamera, 20M IR, WiFi, 105°, microSD, WDR, rörelselarm

Asgari PTZ-80IR G2

Denna kamera är den senaste generationens PTZ-80IR utomhus kameror. Vilket innebär att den stödjer alla moderna webbläsare. Övervakningskameran är anpassad för utomhusbruk och är helt vatten och dammtät samt att den ska klara av tempraturskillnader på bästa sätt.

 

Asgari PTZ-80IR G2

Asgari 1080POE 

Detta är den senaste IP-kameran för utomhus bruk. Kameran har ett starkare chipset som kan detektera närvaro av människor, så kallad människodetektor som tar bort eventuella falsklarm. För falsklarm är något som ingen vill ha därför gillade jag denna utomhuskamera lite extra.

Vill ni precis som jag ha en tryggare vardag – kika in hos Prylstaden.se

KRAM

 

Utomhus IP kamera, Asgari 1080POE, POE, Full HD, människolarm, Rörelselarm, 105, microSD

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: