Mysig lunch på Pita i Parken

Hej 

Livet rullar vidare för mig. Sakta men säkert och en dag i taget så kommer jag nog på fötter igen. Min tisdag har varit en ganska innehållsrik dag. Men det gör lite ont i hjärtat att inte träffat Wille på två dagar nu. Förhoppningsvis ses vi redan imorgon. Mysig lunch på Pita i Parken. Det gäller att verkligen ta tillvara på stunderna med mina älsklingar ännu mera nu.

Mysig lunch på Pita i Parken

Strax innan lunchtid kom Marcel och hämtade mig. Vi åkte till Täby för att kolla in en bil som jag var lite nyfiken på. Tyvärr så stämde inte bilfirmans beskrivning alls om att bilen skulle vara i ett kanon bra skick. Då den hade flera skrapmärken och en större inbuktning på förarsidan. Det var även lite smått komiskt i bilaffären då säljaren inte hittade någon nyckel till bilen. Jag kan tycka att de borde haft koll på den då jag bokat tid att komma. Så jag vände på klacken och åkte på lunch istället med Marre.

Kebab till lunch i Midsommarkransen

Marcel hade varit på P.I.P och ätit tidigare och visade mig denna pärlan som ligger i Midsommarkransen. Pita i Parken, eller kort och gott ”P.i.P”, serverar kebab av olika slag med fräsiga kombinationer och sprudlande smaker. De har olika typer av Döner-kebab som inkluderar ett 100% vegansk alternativ så att ALLA får och kan ta del av denna fantastiska maträtt. Har ni vägarna förbi tycker jag ni ska stanna till och äta hos dem för det var kanon bra mat. Samt att både mat, inredning, konceptet och personalen var i toppklass.

Promis runt innan regnet kom

En sak är säker att jag kommer sakna skogen i Uttran. Jag älskar alla olika naturer och områden att gå runt i men skogen ligger mig varmt om hjärtat. Den finns inte på samma sätt här i Stockholm. Helt klart kommer jag lämna Tilda i skolan och åka ner till Brosjön och gå på tur i skogen innan jag beger mig hemåt igen.

Idag fick det bli en kort runda bara för att komma ut och andas frisk luft och röra på benen en stund. Tilda och Marcel är här i natt vilket är så skönt. En sak som var lite kul på kvällen var att Tildas BF tar sitt mopedkort via en trafikskola här i Fruängen. Idag hade hon körträningen och att jag trodde att jag såg S när hon körde förbi på vägen utanför. Det stämde också att det var S för hon såg mig genom fönstret.

Nog om det nu för här skulle och kommer det bilder från min runda runt i Fruängen idag.

 

10 thoughts on “Mysig lunch på Pita i Parken

Add yours

 1. Det där såg fasligt gott ut och det ska inte mycket till förrän jag är riktigt sugen på kebab, det räcker med en sådan bild som du har lagt upp så nu är det kört. Dessvärre har jag inte tid att springa och köpa en.

  Du kommer säkert att hitta nya bra promenadstråk med inslag av natur i ditt nya område. Du brukar hitta fina promenadvänliga och vackra platser.

 2. Så gott det såg ut, ska försöka lägga det på minnet utifall man skulle vara i Stockholm något tag 😊

  1. Kul att hitta sådana pärlor i närheten av där man bor. Förstår att du kommer sakna naturen där du bodde förut, men snart att du hittsr nya fina platser att promenera på.

 3. Åh det såg riktigt gott ut. Det var längesen jag åt kebab, speciellt så i bröd. Det kan ju vara så gott!
  Härligt att du ändå kan ta en tur i skogen när du lämnar dottern.

 4. PiP verkar spännande. Vi har tagit hämtmat kanske fem gånger senaste året, så det känns jättelyxigt numera. Du får hojta när du lämnar i skolan, så kommer jag och går med dej vid Brosjön 🙂

 5. Vad skönt att du börjar landa nu, även om det med all säkerhet är mycket kvar ännu. Maten lät supergod och bra pita är gudomligt. Ska bli kul att få se ännu mer av det du visar i ditt närområde.

 6. Det känns positivt att du börjat utforska omgivningarna och inte bara sliter inomhus. Hoppas på lite sol nu också då eftersom ljuset får allt att bli lite enklare 🙂

 7. vilket bra stålle du rekommenderar. härligt ändå med flytt men det verkade va jobbigt på samma gång. du är nog snart på fötter igen. lpt de ta den tiden de tar

Kommentera

Up ↑

%d