Hemmavid där jag snart bor

Hej

Hur mår ni alla fina läsare? Med mig knallar livet vidare. Jag är frisk sedan några dagar. Två dagar hade jag biverkningar efter vaccinet. Så nu måste väl jag varit sjuk färdigt för min del i år tycker jag i alla fall. Hemmavid där jag snart bor. Precis utanför mitt hus har vi ett helt magiskt körsbärsträd som inte bara jag fotar. Jag har sett flera som stannar till och tar bilder vid trädet.

Hemmavid där jag snart bor 

Jag sliter för både kung och fosterland om dagarna i lägenheten för att hinna klart med renoveringen till imorgon. För på torsdag önskar jag att jag kan börja städa ur och bygga de möbler som kommit. På lördag är planen att alla mina stora saker ska åka från huset så jag i alla fall kanske kan börja bo i Hägersten på lördag. Men det kanske inte alls kommer funka så som jag tänkt. Jag är ju lite van just nu med att tokigheter drabbar mig.

Efter lunchen idag tog jag en kaffe i handen och gav mig ut i alla fall på en kort promis runt i Långbro Park. Långbro Värdhus ser jag från balkongen vilket ligger i början av parken. Gissa om jag kommer bli stammis där? Risken finns ju att jag går över gatan och tar ett glas rosé eller en drink nu i sommar. Några hundra meter från värdshuset ligger Långbro Bakficka som är ett café som drivs Fru Marias Bak vilka även finns i Älvsjö. Idag stannade jag inte till utan man får väl säga att jag gick förbi för att kolla läget.

En kvarts rast på balkongen

Väl hemma igen fixade jag mera kaffe och satte mig på balkongen en kvart innan jag jobbade vidare. Vilken himla tur att jag inte tackade ja till en lägenhet i stan utan balkong. För jag är kär och skulle aldrig klara av att bo utan en egen liten plats i solen. Vi ska bara få till ett annat insynsskydd på ena sidan av ballen. För det vi köpte funkade inte alls så bra som jag tänkt. Det var för smalt och helt fel färg. Plus att benen inte gick få inunder räcket på ballen.

Ja ja men jag har fått en annan idé vad gäller det skyddet som jag tror kan bli fräckt. Ni ska få se och kanske vara med och tycka när jag kommer så långt med fix och trix.

 

7 thoughts on “Hemmavid där jag snart bor

Add yours

  1. Vad skönt att du är på banan igen och att allt verkar flyta på just nu. Håller tummarna att det blir flytt denna veckan då. Spännande att du har ett nytt närområde att utforska sedan när du kommit på plats.

  2. Ja, nu får du verkligen hålla dig frisk! Hoppas att sllt faller på plats i veckan. Själv skulle vi få vår efterlängtade soffa förra veckN men det tar minst 14 dagar till. Suck!
    Kram Kajsa

  3. Vilket vackert träd, förstår att många stannar för att fota det. Hoppas du hinner med din tidsplan och kan flytta in på lördag. Det är ju mycket att göra in i det sista, men en paus då och då förtjänar du verkligen ❤️

  4. Hoppas alla bitar faller på plats och att du kan flytta in som du tänkt. Kan tänka mig att du längtar till att du längtar efter att få sova din första natt i nya hemma. Skulle inte heller kunna leva utan balkong, det skulle bli för instängt, speciellt om man är van att ha gård. Lycka till med allt!

  5. Jösses vilket träd, det kan man ju stå ut med som granne. Jag satt ju i Långbro Park förra veckan!!! Rusta har fina insynsskydd, kolla där.

    1. Det som jag köpte var från Rusta. De har även i Bambu som jag är intresserad av för de kan man själv bestämma lite längd på om de är längre än vad som tänkt var-

  6. Förstår att många stannar vid trädet och fotar för det va ju fin =). Förstår att du längtar till att du ska få sova i lägenheten =) jag skulle aldrig klara av att inte ha någon balkong

Kommentera

Up ↑

%d