Biverkningar efter första vaccinsprutan

Hej

Inte för att jag är ett dugg förvånad för det känns lite som all skit drabbar mig just nu. I fredags var jag iväg på eftermiddagen och fick min första vaccinspruta för covid. Vilket gick galant även om jag tyckte konceptet var lite små skumt på Zinkensdamm. Skit ska skit ha brukar det ju heta så självklart fick jag biverkningar efter första vaccinsputan.

Biverkningar efter första vaccinsprutan

När jag var sjuk i covid för inte så länge sedan var det segdraget. Jag blev såklart mest och längst sjuk av alla i familjen. Vilket sög ordentligt när jag i samma veva skulle påbörja renoveringen av min lägenhet som jag snart ska flytta in i. Efter corona svängen fick jag som alltid problem med bihålorna. Så nu knarkar jag näsprey igen som de två senaste gångerna innan jag tröttnar och går iväg till läkare och får antibiotika. Grejen är den att tiden inte finns för det ännu men snart ska jag besöka min nya eller gamla vårdcentral igen.

I fredags kväll blev jag supertrött och fick frossa och ont i hela kroppen. Armen som fått sticket kunde jag inte röra alls. På natten kom även febern som ett brev på posten. Morgonen efter kom jag på fötter med lite alvedon i kroppen så jag kom iväg till lägenheten och kunde göra några timmar. Väl hemma igen var jag nog inte snabb nog med varken näsans sprey eller alvedonen för feber, frossa, ont i kroppen kom tillbaka med besked. 38,3 i feber jag har liksom aldrig så hög feber förutom under min corona sjuka.

Toksomnade på soffan

Så jag somnade på stört och vaknade med värk och frossa. Tack alvedonen måste jag säga ni kan verkligen göra underverk för en utslagen Kamilla. Idag har jag fortfarande feber men det fixar nog lite febernedsättande för vem har tid att ligga stilla i sängen mer än vanligt. Inte jag i alla fall. Det känns som jag legat färdigt i sjuksängen i år n u för min del.

I soffan när jag vakande till låg jag och kikade på Lets Dance Finalen. Satan i gatan vad grymma de var både Philp och Anis. Jag hejade på Anis som jag gjort hela säsongen.

Vad har ni för söndagsplaner?

Söndagar ska ju egentligen vara mys och härliga dagar. Jag ska med killarnas hjälp få ner köksluckorna och in i min bil för imorgon ska de in på lackering och bli fräscha och fina igen. Annars så ska jag måla snickerier för fulla muggar så vi eller jag kanske kan börja bygga möbler i veckan. Planen är nämligen att försöka flytta ut mina saker från huset senast till helgen. Jag håller både tummar och klor att planen håller.

 

 

 

10 thoughts on “Biverkningar efter första vaccinsprutan

Add yours

 1. Trist med biverkning men skönt att du fått ta första sprutan. Jobbigt dock att alla sjukdomar hoppar på dig just nu mitt i allt.
  Här hemma har jsg en sjuk sambo, så vi har varit inne väldigt mycket i helgen…nästan så man blir tokig. Fått städa, renbädda och putsat fönster i alla fall
  Kram Kajsa

 2. Så trist att du skulle bli så sjuk utav sprutan. Min helt ovetenkapliga slutsats är att de med antikroppar får mer biverkningar än de utan 🙂 Kände inget mer än ömhet i armen efter första, och fick förhöjd temp efter andra dosen.

 3. Jag har inte fått min första ännu, maken klarade sig med bara lite värk i armen. Får se vad som händer efter nästa. Dottern däremot fick över 40 graders feber det har hon aldrig haft någonsin.
  Hoppas verkligen det går över snart så att dina planer håller

 4. Skönt att du fått första sprutan, men så trist med biverkningarna. Hoppas de försvann fort. Var rädd om dig och slit inte ur dig helt innan det blir dags för inflyttning ❤

 5. Men usch, så jobbigt att åka på en sådan smäll med biverkningarna. Men om inte annat så måste det vara skönt att äntligen ha fått vaccinet. Jag ser fram emot när det blir min tur också. Jag hejade också på Anis igår, även om de var väldigt duktiga båda två.

 6. Jag har tagit första och jag kände inte ett dugg. Nu bävar jag för andra sprutan! Dock har jag varit sjuk en vecka nu så hoppas att jag slipper bli dålig igen =)

 7. Men usch då! Trist med så rejäla biverkningar! Fast kanske är det kroppen som protesterar lite mot att du kör slut på dig själv…. Försök ta hand om dig nu också Kamilla – även om jag förstår att du vill komma i ordning så att flyttlasset kan gå! Men glöm inte att återhämtning också behövs!
  Hoppas du mår bättre idag!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: